25n
25N
25N

El PP exigeix a Marzà "el pagament immediat" de 4,5 milions de subvencions de 2019 a clubs esportius i associacions

El PP exigeix a Marzà "el pagament immediat" de 4,5 milions de subvencions de 2019 a clubs esportius i associacions
28/04/2020 -

El portaveu de Cultura i Esports del Grup Popular en Les Corts Valencianes, Luis Martínez, ha exigit al conseller d’aqueixes àrees, Vicent Marzà, “el pagament immediat de les subvencions de 2019 a clubs i associacions esportives de la Comunitat que encara tenen pendent el seu cobrament íntegre per més de 4,5 milions d’euros en diferents programes i esdeveniments organitzats l’any passat”.

El portaveu ‘popular’ ha explicat, en un comunicat, que “en aquests moments de crisis, els clubs esportius salvarien 2020 si se’ls pagara 2019”. “Moltes d’ells es troben en una situació que comença a ser crítica perquè totes les activitats dels clubs federats i associacions esportives han tancat. Malgrat això, les despeses continuen. Davant això, la subvenció del passat any que havien d’haver percebut no els ha arribat quan són més necessaris que mai per a subsistir”, afig.

En aquest sentit, Martínez ha acusat el conseller Marzà de “provocar amb els seus impagaments el tancament de desenes de clubs esportius en les tres províncies de la Comunitat”. “És una irresponsabilitat dedicar-se a realitzar anuncis de mesures extres per la Covid mentre deixen de pagar el que deuen. Menys paraules i propaganda i més fets”, ha instat.

Així mateix, Martínez ha demanat “la realització de test massius per a poder obrir com més prompte millor aquests centres i tornar a la pràctica esportiva com s’està fent en altres països”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + nou =