25n
25N
25N

El PP designa als encarregats de les tres ponències que "armaran" el partit en el XV Congrés

El PP designa als encarregats de les tres ponències que "armaran" el partit en el XV Congrés
01/07/2020 -

La presidenta del Comité Organitzador del XV Congrés (COC) del PP de la província de València, Elena Bastidas, ha donat a conéixer els noms dels responsables de les tres ponències que serviran per a” armar el partit i vertebrar una província que sempre ha sigut un territori fonamental” en el projecte ‘popular’.

Bastidas ha assenyalat que d’aquests treballs ha d’eixir “el full de ruta d’una província que ha sigut un dels principals graners del PP i que té en les seues files grans alcaldes i portaveus que han enfortit un projecte fonamental per al present i el futur de la nostra Comunitat i d’Espanya”.

La ponència de ‘Junt@s + PP + Província’ serà coordinada pel portaveu del PP a Gandia, Víctor Soler; i completaran la llista de ponents l’alcaldessa de Puçol, Paz Carceller; la portaveu del PP a l’Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari; i el representant de NNGG, Guillem Martí.

Aquesta ponència té com a objectiu actualitzar el projecte del PP partint de tres pilars: municipalisme, transversalitat i defensa de la província. “Articularem un projecte guanyador, valencianista, obert i capaç d’aglutinar àmplies majories”, ha assenyalat la presidenta del COC.

Quant a la ponència ‘Junt@s + Cohesió Social’, tindrà com a coordinador a l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara; i com a ponents a Rosabel Ribes, exdiputada provincial i regidor en l’Alcudia; a Susana Camarero, exsecretària d’Estat i exsenadora; i a la portaveu del PP a l’Ajuntament d’Utiel, Rocío Giménez.

Aquesta ponència se centrarà a oferir una proposta panoràmica d’una societat on la igualtat d’oportunitats i el benestar social siguen les dues premisses que marquen les decisions i propostes del PP. “L’objectiu és configurar una ponència a la mesura de les necessitats socials de tots i cadascun dels valencians, tractem de teixir una segona pell que s’adapte a totes les situacions perquè ningú es quede fora com hem vist durant aquesta pandèmia”, ha assenyalat Bastidas.

L’alcalde de Benavites i diputat provincial, Carlos Gil, serà el coordinador de la ponència ‘Junt@s + Innovación + Sostenibilidad’ i com a ponents s’ha nomenat a Víctor Pons, del PP de Carpesa; el diputat autonòmic Felipe Carrasco; i Salvi Pardo, regidora de la Llosa de Ranes.

Aquesta ponència tractarà d’impulsar la vertebració econòmica de la província i l’equilibri interterritorial perquè es contemple un aprofitament efectiu dels recursos amb l’objectiu d’aconseguir un desenvolupament sostenible i equilibrat en línia amb els conceptes de l’economia circular.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + un =