25n
25N
25N

El PP demana la dimissió de Garzón pels seus "atacs" al turisme i reclama a Puig que exigisca una "desautorització formal"

El PP demana la dimissió de Garzón pels seus "atacs" al turisme i reclama a Puig que exigisca una "desautorització formal"
15/05/2020 -

El portaveu de Turisme del grup popular en Les Corts, Manuel Pérez Fenoll, ha demanat la dimissió del ministre de Consum, Alberto Garzón, pels seus “atacs” contra el turisme i ha demanat al president de la Generalitat, Ximo Puig, que exigisca “una desautorització formal”.

“No es pot consentir que un ministre ataque d’aquesta manera a un dels principals sectors econòmics del nostre país que suposa el 13% del nostre PIB qualificant-lo de baix valor, quan som líders en el rànquing mundial de competitivitat turística”, ha indicat en un comunicat.

Pérez Fenoll ha indicat que “resulta molt sospitós que el nostre país pose en marxa mesures unilaterals com la quarantena aèria en contradicció amb la Unió Europea, mesures que van en contra d’un sector econòmic clau. En lloc de procurar aconseguir acords a Europa per a facilitar les condicions de transport i mobilitat, prefereixen tirar per terra les nostres expectatives turístiques. Sembla que l’esquerra està obstinada a afonar el turisme”.

“Sembla que el govern social-comunista d’Espanya s’haja posat d’acord per a anar en contra del turisme. Tampoc ens estranya, veient l’opinió que té la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, sobre el nostre turisme. Si no volen lloar-ho ni promocionar-ho, almenys que no ho ataquen per a desprestigiar-ho perquè és un sector dóna treball a centenars de milers de famílies en la nostra Comunitat”, ha dit.

El diputat popular ha demanat que “l’esquerra s’abstinga de realitzar manifestacions sobre el turisme i de sembrar desconfiança i enfrontament perquè realitzant aquest tipus de declaracions es posen en evidència i demostren una gran ignorància i desconeixement d’un sector capdavanter a escala internacional, referència de l’I+D aplicat al seu àmbit”, ha insistit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

museo prehistoria