25n
25N
25N

El PP destaca que la reforma aprovada en el Congrés "perfecciona l'Estatut" per a unes millors inversions

El PP destaca que la reforma aprovada en el Congrés "perfecciona l'Estatut" per a unes millors inversions
13/12/2018 -

El ponent del PP de les Corts en la reforma de l‘Estatut d’Autonomia de la Comunitat, Alejandro Font de Mora, ha destacat que la reforma aprovada aquesta vesprada per la Comissió Constitucional del Congrés “tendeix a perfeccionar-ho i millorar-ho” i “té uns resultats operatius i efectius”.

“Ara, el Govern hi haurà de, a l’hora d’aprovar inversions en infraestructures, consensuar-les amb l’administració autonòmica i local. Es parla d’inversions, no de finançament”, ha asseverat, informa el grup en un comunicat.

Com a objectiu, el ‘popular’ ha defensat que la Comunitat requereix de model, “un Estatut, com el millor, que considera el nombre d’habitants, perfeccionant el text actual perquè puga complir amb el que els ciutadans demanen i puga satisfer les seues expectatives per a tenir millors infraestructures”.

Font de Mora ha defensat en la seua intervenció l’ús de la denominació oficial, rebutjant el de País Valencià empleat per altres grups: “No som el país que alguns somien en els seus malsons identitaris, sinó que som la Comunitat Valenciana”. Ha recordat al diputat (Joan) Tardá, d’ERC, que “hi ha qui es dedica a practicar l’espoli identitari traduït en la ingerència permanent de l’independentisme català amb els seus múltiples tentacles en la societat valenciana”.

En qualsevol cas, ha mostrat la satisfacció del PP i ha incidit en la “incoherència” de Ciutadans en abstenir-se en la votació. “Si tan dolent consideren el text proposat com diuen que és, no s’entén que no voten en contra i s’abstinguen. És incomprensible, inexplicable i pusil·lànime. No es pot entendre que no voten a favor d’un text pot millorar substancialment les inversions en infraestructures a la Comunitat”, ha asseverat.

El diputat ‘popular’ Gerardo Camps, en la mateixa línia, ha reivindicat que “el consens venç al dissens” i ha defensat que amb aquesta reforma “es pal·lia un dèficit històric. El PP manté el que sempre ha signat, defensat i aprovat, demostrant-se que està amb els valencians i amb la defensa dels seus interessos legítims”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 10 =

CCCC
torrent