25n
Orgull
Orgull

El PP denuncia que el Consell no té un projecte de vacunació "seriós i eficaç"

El PP denuncia que el Consell no té un projecte de vacunació "seriós i eficaç"
19/07/2021 -

El portaveu de Sanitat del grup parlamentari popular, José Juan Zaplana, ha denunciat que el Consell no té un projecte de vacunació “seriós, ràpid i eficaç” que lluite contra la pandèmia en aquest moment “tan complicat” i en el qual la cinquena ona “està deixant cada dia dades molt preocupants de contagis i hospitalitzacions en la Comunitat Valenciana”.

El diputat popular ha manifestat en un comunicat que “de nou” el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha enganyat els valencians “perquè va dir que al juliol estaria vacunada el 70% de la població i hui dia estem molt lluny d’eixe 70%: hi ha un 47% de persones amb la pauta completa, dos punts menys de la mitjana nacional, entre 30-39 a penes un 11%, set punts menys de la mitjana nacional, i en la franja de 20 a 29, un 9%, quatre punts menys que en la mitjana nacional”.

Zaplana ha exigit al Consell que “la vacunació dels més joves és una tasca que cal implementar amb caràcter immediat”. “Ja no ens valen els anuncis, estem cansats de tanta xerrameca, la qual cosa els valencians necessitem és veure que de veritat es produeix un increment en els nivells de vacunació”, ha postil·lat.

“Durant aquest últim mes s’han incrementat més del 300% els ingressos i més del 225% els ingressos en UCI i Ximo Puig només ha pres la decisió de culpabilitzar a l’hostaleria i als joves, però no ha reforçat al personal sanitari, ni la xarxa assistencial sanitària ni ha incrementat la vacunació”, ha lamentat.

En un altre ordre de coses, el portaveu de Sanitat del GPP ha expressat la seua “preocupació” per la falta de reforç en l’atenció sanitària i ha assegurat que “s’estan incrementant de manera preocupant els casos de contagis entre sanitaris, la qual cosa unida a les quarantenes i als acomiadaments de 3.300 fa un mes i a la falta de reforços l’atenció sanitària s’està ressentint ja de manera considerable”.

José Juan Zaplana ha denunciat que “el Consell de Puig manté els centres de salut tancats a la vesprada, cada dia es cancel·len més cites presencials i això es deu només i exclusivament per la falta de personal i, per això, faig una crida perquè els reforços de sanitaris i l’obertura dels centres de salut siga una prioritat per a aquest Consell”, ha reclamat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =