25n
25N
25N

PP denuncia que l'Ajuntament "només ha posat 13 multes a apartaments il·legals en els últims tres anys"

PP denuncia que l'Ajuntament "només ha posat 13 multes a apartaments il·legals en els últims tres anys"
01/05/2021 -

La regidora del PP a l’Ajuntament de València Paula Llobet ha denunciat que el govern municipal “únicament ha posat 13 multes a apartaments turístics il·legals en els últims tres anys”, a qui ha instat a “garantir la convivència veïnal” i a “regular un teixit econòmic important per a la ciutat que es base en estudis rigorosos i dades reals i no en discursos demagògics”.

Així, ha precisat que en 2018 es va interposar una multa, una altra en 2019 i 11 sancions en 2020 i ha criticat que les dades obtingudes d’una resposta del govern municipal “contrasten” amb un informe de l’Ajuntament que xifra en 3.692 els habitatges turístics no reglats a València en 2019, ha indicat el PP en un comunicat.

“Contrasten amb el discurs del govern de Ribó que es dedica, com ha fet amb altres sectors, a criminalitzar a un sector com els apartaments turístics”, ha lamentat Llobet, al mateix temps que ha demanat regular un sector que “necessita ja una solució”, així com més inspeccions per a sancionar a aquells que no estiguen correctament registrats i “menys criminalitzar als qui compleixen”.

La regidora ha instat el govern municipal a “garantir la convivència veïnal i fer una regulació d’un teixit econòmic important per a la ciutat que es base en estudis rigorosos i dades reals i no en discursos demagògics”.

En aquest sentit, ha remarcat que del sector dels apartaments turístics “depenen més de 5.900 persones en la Comunitat Valenciana”.

“El que no és just ni responsable és que el govern de Ribó i el PSPV es dedique a criminalitzar a un sector en el qual molts valencians han invertit els seus estalvis complint amb les normes quan les seues pròpies xifren els deixa en evidència. Més treball, més gestió i menys demagògia”, ha finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

museo prehistoria