25n
25N
25N

De denúncia en denúncia i tire perquè em toca

El PP denuncia a À Punt per l’emissió d’informacions que podrien danyar la imatge del partit

De denúncia en denúncia i tire perquè em toca
26/06/2018 -

‘L’assessor del PP ha presentat una vintena de denúncies fins ara totes arxivades’. Amb aquestes paraules, l’Alcalde de València, Joan Ribó, definia, a l’eixida del Jutjat d’Instrucció número 9 de València, la tàctica que ha adoptat el Partit Popular valencià, potser en un intent de desviar l’atenció dels diferents casos de corrupció en els quals diversos membres del partit estan imputats. Sense anar més lluny, l’assessor del PP, Luis Salom, responsable de portar a Ribó davant el jutge per presumptes delictes de prevaricació administrativa i impediment de l’exercici dels drets cívics, presumptament, per negar al grup popular valencià l’enquesta sobre la percepció del col·lectiu faller, també està investigat pel cas Taula.

No obstant això, les denúncies a tort i a dret del Partit Popular no estan tenint l’efecte que esperaven. I és que, de nou, la denúncia que van interposar contra el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i la regidora d’Esports, Maite Girau, per un suposat fraccionament de contractes de lloguer de cabines sanitàries per a les Falles de 2017 ha sigut desestimada per considerar que no existeix ni un mínim indici de delicte.

Un nou revés judicial per al PP, que no ha aconseguit desprestigiar al Govern de la Nau. De fet, des de l’equip de Govern ja es comencen a titllar aquestes contínues anades i vingudes del grup popular valencià al jutjat de ‘denúncies partidistes i amb una clara voluntat política’.

À Punt, la nova diana del PP

La recentment estrenada televisió pública valenciana també s’ha convertit en un dels objectius del Partit Popular, que ha interposat una denúncia contra À Punt, en considerar que s’han emès unes informacions errònies, que podrien danyar greument la imatge del partit. Així, i davant l’absència d’una rectificació, des d’aquest grup parlamentari s’ha decidit donar llum verda a una nova denúncia.

Les informacions que el PP considera que À Punt hauria de rectificar seria, d’una banda, la relacionada amb la gratuïtat de l’AP7 en 2020, en la qual es va assenyalar que el PP en Les Corts havia votat en contra, i la relacionada amb la Llei aprovada en 2015 per a la recuperació del servici públic de ràdio i televisió autonòmica en ressaltar que el PP va votar en contra, quan, en realitat, es van abstenir.

D’aquesta manera, han informat que van enviar una carta a la directora de l’ens, Empar Marco, per a demanar-li que emeteren una rectificació en el termini de tres dies, tal com marca la llei. Després de l’absència d’aquesta rectificació, s’ha procedit a interposar la denúncia. En aquest sentit, han assegurat que ‘teníem esperances en què À Punt començara amb llibertat i independència, però el primer dia ja l’havien venut’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − quatre =

CCCC