caixa popular

PP i Cs s'incendien a un any de les eleccions

Dur encreuament de paraules entre diputats de Ciudadanos i del Partit Popular que evidencia les tensions entre tots dos grups

Isabel Bonig, síndica del PP | P. Plaza

PP i Cs s'incendien a un any de les eleccions
08/02/2018 -

A poc més d’un any de les eleccions autonòmiques, el Partit Popular i Ciudadanos van protagonitzar un tibant xoc ahir en les Corts Valencianes i van posar de manifest que la seua batalla electoral es preveu més bé cruenta. Va ocórrer quan es debatia en l’hemicicle una moció del PP que demanava que el Consell instara al Govern estatal a mantindre la presó permanent revisable i impulsara el compliment de les penes.

Ciudadanos demanava que s’enduriren les penes fins que el Tribunal Constitucional (TC) oferira el seu punt de vista sobre la presó permanent revisable. Però el PP no va acceptar aquesta esmena apuntant a la falta de coherència de la mateixa i acusant a la formació taronja d’actuar en funció de les enquestes.

Maria José Ferrer San Segundo, diputada del PP | P. Plaza

Emigdio Tormo, diputat de Ciudadanos | P. Plaza

La diputada popular Maria José Ferrer San Segundo havia presentat la proposta; i el diputat Emigdio Tormo (Ciudadanos), exmembre del PP, va intervindre per a defensar el seu punt de vista. Ací van començar els colps.

Tormo va apuntar que en el PP estan “nerviosos” pels casos de corrupció que els afecten. I Ferrer li va respondre que ell mateix estava “molt a prop” de personatges actualment processats i expulsats del Partit Popular.

En aqueix instant, Tormo es va dirigir a la síndica del PP, Isabel Bonig, i la va acusar de ser “íntima col·laboradora” política de Francisco Camps i Ricardo Costa. Després d’aquest repte, la diputada popular Eva Ortiz va eixir al pas per a recordar que Tormo va ser expulsat del PP per la seua relació amb José Joaquín Ripoll, imputat pel cas Brugal.

Eva Ortiz e Isabel Bonig, diputada i síndica del PP | P. Plaza

Més enllà de disputes, la moció va acabar sent rebutjada amb l’únic vot favorable del Partit Popular, l’abstenció de Ciudadanos en no incloure’s la seua proposta, i el rebuig del PSPV, Compromís i Podem.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − sis =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC