25n
25N
25N

El PP critica el 'no' de Ribó a la Missa d'Infants i la seua autorització de concerts de més de 340 persones

Catalá demana que es busque una solució amb totes les mesures de seguretat per a autoritzar la Basílica la Missa d’Infants així com el recorregut del “Maremovil” com es va fer en Falles

El PP critica el 'no' de Ribó a la Missa d'Infants i la seua autorització de concerts de més de 340 persones
19/04/2021 -

a portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha advertit que el Govern de Ribó i PSOE ha prohibit a la Basílica de la Verge dels Desemparats la celebració de la Missa d’Infants el segon diumenge del mes de maig, però, en canvi, sí que ha autoritzat concerts en La Marina de València per a 340 persones.

Catalá qüestiona al Govern de Ribó i els seus socis del PSOE “no entenem per què sí que s’autoritzen uns actes, els quals ens semblen bé que s’aproven, i altres no. Reclamem que es busque una solució on s’adopten totes les mesures de seguretat per a l’autorització d’aquesta missa reduïda i delimitada, igual que el recorregut del Maremóvil com es va fer en Falles. Es tracta d’un acte i d’un dia molt important per als valencians i s’han de buscar fórmules. Si n’hi ha per a uns actes, les han d’haver-hi per a uns altres”.

Els populars han posat com a exemples que sí que s’autoritzen la concentració que se celebrarà el dia 1 de maig de 300 persones en la plaça de l’Ajuntament o els concerts que se celebraran en La Marina amb aforament de 340 persones des del dia 6 de març al 29 de maig.

A més des de l’Ajuntament a través de la regidoria de Festes s’està ja plantejant celebrar concerts per a 2.000 persones en la Fira de Juliol, “però se li diu que no a la Basílica en un acte que se celebra tradicionalment en la plaça de la Verge i que des de la Basílica de la Verge dels Desemparats s’ha demanat autorització per a celebrar-la en un format reduït de 600 persones. “.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =