25n
25N
25N

El PP critica que el Consell destine fons a À Punt en els comptes de 2020

El PP critica que el Consell destine fons a À Punt en els comptes de 2020
14/11/2019 -

El portaveu de Turisme del PP en Les Corts, Manuel Pérez Fenoll, ha criticat que el projecte dels pressupostos de la Generalitat per a 2020 destine diners de Turisme Comunitat Valenciana a À Punt “en comptes de destinar-ho a lluitar davant els grans reptes com el Brexit o la competència de països emergents”.

El PP veu “un contrasentit” destinar 300.000 euros, a través d’una línia nominativa, a la radiotelevisió pública valenciana per a promocionar destinacions com Gandia (València), Peníscola (Castelló) o Benidorm (Alacant) i altres destinacions quan “a les portes tenim grans desafiaments”.

Davant aquesta partida, el diputat ha advertit en un comunicat “el Botànic amaga un finançament per a À Punt, l’audiència del qual és un fracàs, i diuen que és destinada a la promoció turística” en el capítol de Turisme CV del projecte de comptes.

Per als ‘populars’, es tracta d'”un altre engany més” en els primers pressupostos autonòmics del govern del Botànic II (PSPV, Compromís i Unides Podem), per la qual cosa pretenen presentar una esmena en el debat perquè la partida se suprimisca “i es dedique al que veritablement necessiten els valencians”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + dos =

art en blanc