25n
25N
25N

El PP completa el seu grup en la Diputació, que liderarà Juan Ramón Adsuara

El PP completa el seu grup en la Diputació, que liderarà Juan Ramón Adsuara
01/07/2019 -

El president de la gestora del PP de la província de València, Juan Ramón Adsuara, ha confirmat que aquest dilluns ha quedat configurat el grup de huit representants del partit en la Diputació de València per a la present legislatura.

Adsuara liderarà com a portaveu el grup de huit diputats que té el partit després de les eleccions del passat 26 de maig i espera exercir una oposició “responsable i de plena defensa del municipalisme” on els diputats del Partit Popular tenen l’obligació de “fiscalitzar l’acció de l’equip de govern i vetlar pels interessos de tots els veïns més enllà de les sigles que estiguen al capdavant de cada ajuntament”, ha avançat a través d’un comunicat.

La continuïtat de la Diputació de València està per a Adsuara “fóra de tot debat, ja que és una institució clau per als municipis de la província als quals presta un servei que des d’altres instàncies seria molt difícil de realitzar”.

La llista de les persones que representaran al Partit Popular en la Diputació de València és la següent: Partit Judicial de València: Juan Ramón Adsuara (Alfafar), Juan Giner (València), Modest Martínez (Alboraia) i Javier Montero (Picanya); Partit Judicial de Xàtiva: Vicent Mompó (Gavarda); Partit Judicial de Llíria: Ximo Segarra (Benaguasil); Partit Judicial de Sagunt: Carlos Gil (Benevites); Partit Judicial de Gandia: Avelino Mascarell (Xeraco); En aquest últim partit judicial la gestora va presentar dues llistes, la del mateix Avelino Mascarell i la de Guillermo Barber que ha decidit retirar finalment la seua candidatura com a diputat.

“ENFORTIR LA UNITAT DEL PARTIT”

Juan Ramón Adsuara, en nom de tots els integrants de la gestora, ha agraït a Barber el gest que ha tingut i que exemplifica la labor que s’està desenvolupant per a “enfortir la unitat del partit”.

El president de la gestora provincial ha assenyalat a Guillermo Barber com “un dels puntals del partit a La Safor” i amb el qual continuaran col·laborant de manera molt activa en els pròxims anys.

També ha destacat de manera genèrica la “implicació en aquest procés electiu de tots els càrrecs públics que tenien la legítima aspiració de representar al partit” en la Diputació de València.

Per a Adsuara, el procés d’elecció i nomenament dels diputats del PP en la corporació provincial ha sigut un “exercici de democràcia interna en el qual tots han tingut les mateixes oportunitats”.

L’objectiu per a aquesta legislatura, ha remarcat, és “fer municipalisme amb majúscules i aconseguir un rearmament del Partit Popular que li permeta ser la força amb més suport pels valencians en la cita de 2023”.

Finalment, Juan Ramón Adsuara ha avançat que en els pròxims dies mantindrà ja la primera reunió amb els nous diputats per a començar “a analitzar i atendre els problemes de cada municipi de València i quedar a disposició dels regidors, portaveus i alcaldes del partit a la província”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =