25n
25N
25N

El PP vol que Puig, Oltra i Barceló compareguen en Les Corts quan es reprenga el calendari

El PP vol que Puig, Oltra i Barceló compareguen en Les Corts quan es reprenga el calendari
07/04/2020 -

El PP ha sol·licitat en Les Corts la celebració d’un ple extraordinari i urgent una vegada es reprenga el període de sessions en el qual compareguen el president de la Generalitat, Ximo Puig, la vicepresidenta, Mónica Oltra i la consellera de Sanitat, Ana Barceló, per a informar sobre la crisi del coronavirus.

En l’escrit presentat pel grup popular es demana que Puig informe sobre les mesures adoptades, Oltra done explicacions sobre la gestió en les residències de majors i altres centres de serveis socials, i Barceló aborde la gestió de la crisi en el sistema de salut.

La portaveu adjunta, Eva Ortiz, ha assenyalat en un comunicat que “el primer que ha de fer el govern valencià una vegada es recupere la normalitat és acudir a les Corts per a donar explicacions sobre la gestió duta a terme”. “Volem conéixer de primera mà i de manera oficial les mesures executades durant aquesta crisi, les decisions adoptades i les seues conseqüències”, ha apuntat

Ha recordat que “en una democràcia el fonamental és donar explicacions davant els màxims representants dels valencians, amb transparència” i el PP ha donat “ple suport al govern valencià en aquesta situació de crisi” però això no significa que no exercisca control i exigisca “major eficàcia davant una situació tan greu”.

“Volem escoltar el que han de dir però també volem que se’ns escolte. El govern ha de creure’s de debò que necessita a l’oposició, als ajuntaments i als agents socials per a tirar avant tots junts. Per això demanem aqueix ple extraordinari i urgent que hauria de celebrar-se quan s’alce l’estat d’alarma, es torne a la normalitat i es reinicie el període de sessions”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =