25n
25N
25N

El PP demana la compareixença de Bravo perquè explique "els 50 canvis d'alts càrrecs en només cinc anys"

El PP demana la compareixença de Bravo perquè explique "els 50 canvis d'alts càrrecs en només cinc anys"
11/08/2020 -

El PP reclama la compareixença de la consellera d’Administració Pública, Gabriela Bravo, en Les Corts perquè explique “per què no dota a la Justícia dels mitjans necessaris i per què és incapaç de gestionar els recursos humans perquè, des que va prendre possessió en 2015, s’han produït més de 50 canvis d’alts càrrecs i alts funcionaris de lliure designació” en el seu departament.

“Bravo passarà a la història de la justícia valenciana per ser una autèntica trituradora d’alts càrrecs i funcionaris”, ha denunciat en un comunicat el portaveu del Justícia del grup ‘popular’, José Císcar, sumat a “la seua incapacitat per a gestionar equips”.

Davant aquests “vaivens”, el PP alerta de la seua repercussió directa en la justícia valenciana, que “acumula ja més de 25.000 judicis pendents perquè tots els canvis produeixen moviments interns, readaptació, falta de coordinació i, per tant, alenteixen el sistema”.

En cinc anys, segons els ‘populars’, Bravo ha canviat 12 gerents en les seus judicials de les tres capitals de província, quatre sotssecretaris, quatre directors generals de Justícia, sis subdirectors generals de recursos materials, cinc secretaris generals administratius i tres caps de gabinet, entre altres càrrecs.

També els “crida molt l’atenció” que a principis del mes de juny dues de les màximes responsables de la Conselleria, en plena desescalada judicial i després de l’aturada per l’estat d’alarma, “en el pitjor moment per a la justícia valenciana amb més de 25.000 judicis pendents de celebrar, quan calia reorganitzar la volta a la normalitat judicial i dotar als jutjats dels mitjans necessaris per a afrontar la Covid”.

En concret, la directora general de modernització i relacions amb la justícia i la subdirectora general de recursos materials van decidir “a l’uníson” sol·licitar la seua baixa “mentre la consellera afirmava que aviat es reincorporarien al seu lloc de treball”.

“Res més lluny de la realitat, ja que poc després ens assabentem que no sols no han arribat a reincorporar-se, sinó que han cessat a petició pròpia”, ha recalcat el diputat del PP, criticant a Bravo per “esperar fins a l’últim ple del Consell abans d’anar-se’n de vacances per a fer públiques les marxes de dos dels seus més estrets col·laboradors”.

Una marxa anunciada “amb agostitat i traïdoria” i que demostra, al seu judici, que la consellera “segueix sense entendre l’important que és la justícia valenciana en la labor de recuperació social i econòmica de la Comunitat i en un moment tan crucial”.

Tot això, per al PP, posa en evidència que “el que de veritat cal començar a plantejar-se és que el problema no siguen els alts càrrecs que al llarg d’aquests anys han sigut destituint, el problema és la mateixa consellera de Justícia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 6 =