El PP exigeix a Puig "coherència" perquè Jorge Rodríguez "no seguisca obrint telenotícies" sent el candidat a Ontinyent

El PP exigeix a Puig "coherència" perquè Jorge Rodríguez "no seguisca obrint telenotícies" sent el candidat a Ontinyent
25/09/2018 -

La secretària general del Partit Popular a la Comunitat Valenciana (PPCV), Eva Ortiz, ha exigit al president del PSPV i líder dels socialistes valencians, Ximo Puig, que siga “coherent” per a no “donar motiu” al fet que l’expresident de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, qui va ser detingut en l’operació Alqueria, “seguisca obrint telenotícies” al ser, de nou, el candidat del PSPV a l’alcaldia d’Ontinyent (València).

Així s’ha pronunciat la representant popular a Les Corts a preguntes dels mitjans després que Ximo Puig assenyalara ahir, sobre la possibilitat que Rodríguez es presente com a candidat a l’Alcaldia d’aquesta població, que actualment ocupa, amb les sigles del PSPV-PSOE després d’haver sigut suspès de militància, que “qui ho decideix no són els jutges sinó l’ètica”.

Sobre aquest tema, Eva Ortiz ha subratllat que fa “molt de temps” que porta demanant-li al PSOE “coherència, responsabilitat i transparència, que s’apliquen el que li han exigit al PP i a la resta de partits polítics”.

Ortiz ha considerat que “els ciutadans volen de veres una nova forma de fer política” i ha insistit a reclamar-li a Puig que “s’aplique allò que ha exigit als altres”.

“Em pareix un absolut atreviment per la seua banda –ha continuat– que no li done importància a la situació que qui va ser president de la Diputació de València i va obrir tots els telenotícies amb una detenció que al final torna a posar el mapa de la Comunitat on mai hauria d’estar siga el candidat socialista”.

“Que Puig siga coherent i no done lloc al fet que Jorge Rodríguez seguisca obrint els telenotícies”, ha finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 6 =

sagunt a escena 2019
turismo salou