25n
25N
25N

El PP qualifica a Ribó d'"incapaç" per no donar solució al mal ús que es fa dels parcs

El PP qualifica a Ribó d'"incapaç" per no donar solució al mal ús que es fa dels parcs
02/06/2021 -

El regidor del Grup Municipal Popular, Carlos Mundina, ha denunciat el tancament del jardí de les Hespérides, al costat del Botànic, per la mala gestió del Govern Ribó i PSOE que s’excusa per a tancar-lo. “El jardí roman tancat per qüestions de seguretat i salubritat”, i la mateixa regidoria d’Ecologia Urbana reconeix que es va tancar “pel mal ús que es feia del jardí” i sobre la seua reobertura afirmen a les preguntes del regidor del PP que “encara no podem respondre a aquesta pregunta.”

La causa del tancament és l’assentament al carrer Beat Gaspar Bono, ja que com reconeix la mateixa regidoria “es va haver de tancar perquè resultava incompatible el seu adequat manteniment amb l’ús que algunes persones feien d’aquest. Per conservar la seua integritat, es va decidir tancar el jardí fins a resoldre la situació”.

Mundina ha assegurat que “el Govern de Ribó i PSOE és incapaç de donar una eixida a les famílies que viuen als carrers de la ciutat i que s’ha estés a tots els barris. Els índexs de pobresa i les cues de la fam s’han disparat a la ciutat i no pot seguir el Govern de Ribó i PSOE mirant cap a un altre costat. Cal activar un pla de xoc per a aconseguir una llar a les famílies que viuen als nostres carrers”.

Al mateix temps, el regidor Popular assegura que no és l’únic parc que té tancat el Govern de Ribó i PSOE a la ciutat per la deficient gestió del Govern del Rialto. També el parc de Gulliver està tancat per un nou error en el manteniment d’aquest. La pintura utilitzada per l’Ajuntament en la restauració va provocar reaccions al·lèrgiques en els xiquets que el van utilitzar i va haver de ser tancat el mateix dia de la seua reobertura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =