25n
25N
25N

El PP assegura que "amb Puig els valencians paguen més en impostos"

EP

El PP assegura que "amb Puig els valencians paguen més en impostos"
31/03/2019 -

El portaveu d’Economia del PP, Rubén Ibáñez, ha assenyalat que “amb Puig els valencians paguen 3.080 milions d’euros més en impostos” i ha afirmat que “amb la revolució fiscal que proposa Bonig això s’acabarà i els diners estarà en la butxaca de la gent”.

Ibáñez ha indicat mitjançant un comunicat que el PP té “tot preparat per a aplicar aquestes mesures en els sis primers mesos de govern de manera que repercutisca amb caràcter quasi immediat i es note ja en la butxaca dels valencians en aquest 2019″. “Són mesures molt concretes que beneficien directament el consum, que activen l’economia domèstica i creen ocupació”, ha agregat.

“Estem parlant d’una revolució fiscal molt ambiciosa que no té precedents a escala autonòmica i nacional. No es tracta només de frenar la pujada d’impostos, sinó eliminar alguns d’una plomada, baixar altres i incentivar determinats aspectes per a ajudar a tirar avant a aquells amb menys recursos”, ha manifestat.

Rubén Ibáñez ha considerat que “aquestes rebaixes” que proposen “contrasten amb el descontrolat augment dels impostos del Botànic”. “Des que governa Puig la pressió fiscal ha augmentat un 31%. Els valencians paguen 3.080 milions d’euros més en impostos i taxes que fa quatre anys”, ha assegurat.

El portaveu d’Economia del PP ha destacat que aquestes mesures anunciades per Isabel Bonig i recollides en el programa electoral se centren en “la rebaixa del 7% del tram autonòmic de l’IRPF amb ingressos anuals inferiors als 35.000 euros a l’any, la reducció de l’IRPF per a totes les famílies que tinguen o adopten un fill (en 600 euros el primer, 700 euros el segon i 900 euros a partir del tercer, l’eliminació de l’Impost de Successions i Donacions, l’Impost de Patrimoni i l’Impost Mediambiental.

A més, si governa el PP i s’apliquen aquestes mesures, “la Comunitat deixarà de tindre l’Impost de Transmissions Patrimonials més alt d’Espanya i els valencians amb menys recursos estan eximits del pagament de taxes”. Per exemple, per comprar un habitatge de 200.000 euros es pagarà un 6% de taxes en lloc del 10% que es paga actualment amb Puig”, ha remarcat.

El diputat ha indicat que “l’alta fiscalitat perjudica la creació d’ocupació”. “En 2018 els valencians van tindre els salaris més baixos de tota Espanya i els impostos més alts. La revolució de Bonig significa major capacitat econòmica per als ciutadans i les empreses i que, en definitiva, els diners estiga en la butxaca dels valencians”, ha manifestat.

Així mateix, Ibáñez ha recordat que “a més, el deute en la Comunitat Valenciana ha augmentat més de 7.000 milions d’euros. És a dir, que entre el que ha tret de la butxaca de la gent amb més de 3.000 milions en impostos i el que s’ha endeutat, Puig ha tingut 10.000 milions d’euros més i, no obstant això, els serveis no solament han millorat sinó que han empitjorat amb contínues retallades sanitàries i baixa qualitat en prestació amb l’augment de les llistes d’espera”.

“En definitiva -ha conclòs- amb la revolució fiscal de Bonig volem que hi haja més capacitat de la gent, perquè s’incremente el consum i això genere més capacitat de creació d’ocupació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × cinc =

Informacion coronavirus