25n
25N
25N

PP pide amparo al secretario de EMT para tener "información completa" de las obras de plaza del Ayuntamiento

PP pide amparo al secretario de EMT para tener "información completa" de las obras de plaza del Ayuntamiento
27/05/2020 -

El PP a l’Ajuntament de València demanarà empara al secretari del consell d’administració de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) per a poder tindre “informació completa” i accés a l'”expedient complet” de contractació de les obres de reforma de la plaça de l’Ajuntament i de la compra de jardineres per a aquest enclavament.

Així ho ha anunciat aquest dimecres, en un comunicat, la portaveu ‘popular’ en el consistori, María José Catalá, que ha assenyalat que “no han facilitat als consellers del PP” en aquesta companyia pública “tota la documentació que conté aquest expedient”.

Catalá ha ressaltat que això “obliga” el seu grup municipal “a demanar empara al secretari davant l’opacitat” del president de l’entitat i regidor de Mobilitat Sostenible a València, Giuseppe Grezzi, “i davant les informacions que van apareixent sobre nous contractes, incompliments de plecs i possibles sobrecostos”.

“En els últims dies els consellers ‘populars’ han tingut accés a documents de l’expedient sobre nous contractes i modificats que no sabem si són sobrecostos o minoracions per a l’Ajuntament en relació amb el preu final pel qual es van licitar les obres”, ha exposat la responsable municipal del PP.

Així mateix, ha apuntat que els consellers d’aquesta formació en l’EMT “han tingut accés a informació que revela que les jardineres instal·lades no compleixen amb les condicions que marquen els plecs de condicions, ja que manquen d’una cubeta interior de fibra de vidre i una base d’acer amb potes regulables”.

El grup municipal del PP ha indicat també que en la documentació consultada pels seus consellers en l’EMT “apareix un modificat del contracte per valor de 8.000 euros per a col·locar escuts de metall en les jardineres, així com un increment del doble del cost inicial per a instal·lar 12 bàculs amb banderoles per valor de 37.000 per problemes de seguretat”.

“NOVES SORPRESES”

María José Catalá ha demanat tindre accés a la documentació “completa” de l’expedient “per a no trobar-nos amb noves sorpreses sobre modificacions i nous contractes que puguen encarir més el projecte”. La portaveu del PP, que ha denunciat a Antifrau “la contractació expressa a dit” del disseny de la plaça de l’Ajuntament, ha criticat que Grezzi “lliura a compte gotes, segons li interessa” la documentació que conté l’expedient de contractació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 8 =

caixaontinyent
Informacion coronavirus
paterna