25n
Orgull
Orgull

El PP alerta que els problemes d'inseguretat s'estenen a Benicalap

El PP alerta que els problemes d'inseguretat s'estenen a Benicalap
14/09/2021 -

El Grup Municipal popular portarà al ple els problemes que pateixen els barris de la ciutat on ha anat creixent el clima d’inseguretat i falta d’ordre públic. A Marxalenes, Orriols, Benimàmet, Natzaret o Malva-rosa se sumen també diferents zones del barri de Benicalap on ja pateixen les seues residents contínues baralles i desordres públics en alguns punts del barri.

Els regidors del PP, Carlos Mundina i Santiago Ballester, es van reunir ahir a la nit amb els representants de l’associació de veïns de Benicalap per a conéixer in situ la situació que viuen els residents en aquest barri de la ciutat de València. Mentre l’alcalde es va reunir anit a l’Ajuntament amb els veïns d’Orriols, “però no els ha donat cap solució als seus problemes que des del PP hem advertit des de fa més d’un any. Són urgents les actuacions en tots els barris”.

Ballester assegura que “la situació d’inseguretat i falta d’ordre públic s’estén ja per tota la ciutat mentre el Govern de Ribó i PSOE continua mirant cap al passat. En Benicalap ha d’actuar-se ja amb urgència per a evitar que la situació vaja a més, ja que s’estan vivint escenes aquests dies en la zona molt preocupants com l’agressió que va patir l’amo d’una de les cafeteries de Benicalap”.

La falta de Policia als carrers és un dels factors determinants de la situació que es viu en molts barris de la ciutat. El PP ja ha presentat una moció al ple per a exigir la posada en marxa d’un pla de xoc urgent per a atallar l’alarmant clima d’inseguretat que es viu en molts barris de la ciutat que passa per incrementar els efectius de Policia Local i coordinar-se amb les Forces i Cossos de Seguretat.

En la moció també es demana a l’alcalde Ribó la dimissió del regidor de Policia, Aaron Cano (PSOE), per ser incapaç de donar solució als problemes d’inseguretat que viuen els veïns de València en molts dels barris, mentre la plantilla de la Policia Local té prop de 200 agents menys que quan governava el PP, i segueixen paralitzades les oposicions de 2020 i 2021 per a incrementar la plantilla.

Catalá ha recordat que l’any 2015 amb el Govern del PP la ciutat de València la plantilla de la Policia Local de València la conformaven 1.625 agents, hui, sis anys després de Govern de Ribó i PSOE, la plantilla la conformen 1.444 agents, és a dir 181 policies menys als carrers de la ciutat. En percentatges la Policia Local ha perdut un 12% d’agents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =