25n
25N
25N

El PP afirma que les protestes a favor de Hasel van provocar danys per valor de 5.000 euros als carrers de València

Cal sumar les zones enjardinades afectades que encara no han sigut valorades

El PP afirma que les protestes a favor de Hasel van provocar danys per valor de 5.000 euros als carrers de València
02/04/2021 -

El Govern de Ribó i PSOE, que van defensar les protestes a favor de Hasel i sense autorització de la Delegació del Govern a la ciutat de València, han reconegut ara els costos que han tingut per a la ciutat els disturbis provocats.

De moment, en mobiliari urbà i contenidors el valor dels danys provocats per les protestes es xifra en 5.000 euros als quals caldria sumar els provocats en les zones enjardinades que no s’han quantificat, però que ha assumit l’Organisme Autònom Municipal de Parcs i Jardins.

En contestació a les preguntes del Grup Municipal Popular, el Govern de Ribó i PSOE xifra en 4.900 euros el cost dels danys provocats per les protestes on van participar representants de la formació política Compromís que presideix l’alcaldia de la ciutat.

Entre els danys provocats per les protestes papereres trencades, senyalització vertical arrancades, contenidors cremats. En la resposta reconeix el Govern de Ribó que “va haver-hi papereres trencades, altres separades del suport altres arrancades i senyalització vertical arrancada i desapareguda. Han hagut de reposar-se tots els elements danyats”.

Hi ha contenidors de vidre bolcats. Hi ha 2 contenidors de vidre al carrer Matemàtic Marzal i el carrer Huesca, recollint-se totes les botelles que havien caigut a terra durant el torn de nit. La substitució dels mateixos no té cap cost per a l’Ajuntament perquè està recollida es realitza mitjançant conveni en aquestes condicions.

Dos contenidors de cartó han sigut cremats als carrers Sant Vicent, 91 i avinguda Oest, 31. Són reemplaçats per nous contenidors i la zona es neteja. La substitució d’aquests contenidors té un cost per a l’Ajuntament de 2.200 €.

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha indicat que “és greu que el Govern de Ribó i PSOE defensara les protestes que ja ha tingut un cost per als veïns de la ciutat de prop de 5.000 euros, però va ser més greu la defensa que va fer l’alcalde Ribó de les protestes, gens pacífiques com ha pogut comprovar-se, i els seus atacs a la Policia Nacional”.

“Des del PP encara estem esperant que l’alcalde demane disculpes a la Policia Nacional a qui va acusar d’excedir-se en les manifestacions quan les investigacions de la mateixa Delegació del Govern van deixar clar que l’actuació de la Policia Nacional va ser la correcta”, assegura Catalá qui després de conéixer el cost dels danys afig que “l’alcalde hauria de demanar perdó als agents de Policia Nacional, perquè la ciutat no mereix un alcalde que no sap rectificar quan s’equivoca”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =