25n
25N
25N

El PP adverteix que Ribó i el PSPV "consumen l'apagada de la ciutat aquest Nadal"

El PP adverteix que Ribó i el PSPV "consumen l'apagada de la ciutat aquest Nadal"
16/11/2020 -

El regidor del PP a l’Ajuntament de València Santiago Ballester ha advertit que el govern municipal de Ribó i el PSPV “consumen l’apagada de la ciutat aquest Nadal” i ha lamentat que el consistori “no augmente” la il·luminació nadalenca en les zones comercials dels barris de la ciutat ni en la plaça de l’Ajuntament.

Precisament, una proposta que el Grup Popular portava a la comissió d’Hisenda demanava augmentar la il·luminació per a “fer costat al comerç de la ciutat”, que “ha vist reduïdes les seues vendes per la crisi provocada per la Covid-19”, ha indicat el PP en un comunicat.

L’edil ha criticat que “no hi haurà pista de gel aquest Nadal en la plaça de l’Ajuntament i s’han reduït els punts de llum”. “Això no ajudarà al comerç de la tercera ciutat d’Espanya i l’única inversió en els barris és la col·locació d’un arbre de Nadal, però no hi haurà il·luminació en les zones comercials”, ha assegurat.

Ballester ha afirmat que és conscient que enguany serà una campanya “molt peculiar” i, per tant, els xicotets comerços “necessiten major impuls per part de l’Ajuntament, especialment per a aquest sector tan desfavorit”.

“Des del PP considerem necessari ampliar i millorar la il·luminació ornamental, no sols en la plaça de l’Ajuntament, que és clarament insuficient, sinó també en els nostres barris”, ha asseverat.

Així, ha defensat que zones comercials com l’avinguda de Burjassot, Emilio Baró, Santos Justo i Pastor, avinguda del Port, carrer la Reina, Carrera de Malilla, Sant Vicent de fora, Gaspar Aguilar, Tres forques, avinguda Campanar, Felipe Valls en Benimàmet o l’avinguda Real de Madrid “han de ser un objectiu per a aquest consistori, perquè estan en joc molts llocs de treball”.

El PP ha assenyalat que la proposta, “rebutjada per Compromís i el PSPV”, demanava instar la Delegació de Comerç i Proveïment a iniciar els tramits de contractació pel procediment d’urgència perquè es millore la il·luminació ornamental nadalenca en la plaça de l’Ajuntament i s’amplie a les zones comercials de tots els barris la ciutat mitjançant les partides no executades de l’àrea. Tot això, de manera “complementària” al contracte licitat per Serveis Centrals Tècnics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 11 =