25n
25N
25N

El PP adverteix que la modificació de crèdits de Ribó i PSPV acabarà en el Tribunal de Comptes i Antifrau

El PP adverteix que la modificació de crèdits de Ribó i PSPV acabarà en el Tribunal de Comptes i Antifrau
27/05/2021 -

El Grup Municipal Popular ha advertit hui que la modificació de crèdits que hui ha aprovat el govern municipal acabarà en el Tribunal de Comptes i en l’Agència Antifrau per portar un informe de l’Interventor que informa de “disconformitat”.

L’Interventor adverteix que “no es pot destinar el Remant de Tresoreria per a despeses corrents per no correspondre a cap destí previst en la legislació vigent”. “Lamentem que Compromís i PSPV no facen les coses bé i conforme a llei, per a buidar qualsevol dubte sobre les ajudes i que no córreguen cap mena de perill”, per això des del Grup Municipal ens hem vist abocats a votar en contra d’aquesta modificació de crèdit
En la modificació de crèdit s’han destinat 35,5 M a amortitzar deute, uns altres 12 M€ a despesa corrent i 14 M€ a tapar forats del sector públic local com l’ampliació de capital a l’EMT de 10 milions d’euros: “Un fons sense pou que no es tradueix en cap millora per als veïns de València”

D’altra banda, la viceportaveu, María José Ferrer San Segundo, ha advertit que segons es desprén de l’Informe de Comptes Anuals- respecte al passiu corrent – concretament respecte al deute amb Creditors i altres Comptes a pagar a curt termini- ara es deu més diners als proveïdors. Concretament es deu 6 M€ més que en 2019 i si ens comparem amb 2015. Concloem que ara, en 2020, es deu 13 M€ més que es devia en 2015.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 12 =