25n
25N
25N

El PP aconsella a Dalmau denunciar les amenaces en un jutjat i no en Twitter: "Ha de deixar de fer política d'això"

El PP aconsella a Dalmau denunciar les amenaces en un jutjat i no en Twitter: "Ha de deixar de fer política d'això"
06/07/2020 -

El diputat del PP Rubén Ibáñez ha assenyalat aquest dilluns respecte a les amenaces que el vicepresident segon, Rubén Martínez Dalmau, ha denunciat patir que si es considera agreujat el que ha de fer és anar a un jutjat i denunciar-les en lloc de fer-lo a través de Twitter: “Ha de deixar de fer política d’això”.

Així s’ha pronunciat davant els mitjans el ‘popular’ en ser preguntat sobre la seua opinió entorn de la denúncia que aquest diumenge va fer pública el també conseller d’Habitatge en les seues xarxes socials, on va explicar que des de l’aprovació del decret llei per a l’ampliació d’habitatge públic mitjançant tanteig i retracte “no s’han detingut les pressions i amenaces” contra la seua persona, “tant públiques com privades, per part dels poders fàctics que defensen als fons d’inversió”.

“El senyor Dalmau és major d’edat i les amenaces, si un les rep, no les critica en un tuit, un se’n va al jutjat de guàrdia i interposa una denúncia”, ha afirmat Ibáñez, que ha indicat que si només es fa en Twitter “al final sembla que està jugant amb aqueixa amenaça”.

En tot cas, ha assegurat que el PP també denúncia de manera “claríssima” qualsevol mena d’amenaça que es produïsca, siga cap al vicepresident o cap a qualsevol altra persona.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha sigut preguntat també sobre aquest tema pels mitjans i ha assegurat que no tenia constància d’aquest tema i que, en qualsevol cas, tothom té dret a expressar la seua opinió però “sempre amb aqueixa mirada democràtica oberta”. “El diàleg forma part central del Govern de la Generalitat”, ha agregat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − quatre =