25n
25N
25N

El consultori del Racó de Sant Llorenç passa activitat al centre d'Alboraia després de positius en el personal

El consultori del Racó de Sant Llorenç passa activitat al centre d'Alboraia després de positius en el personal
09/11/2020 -

L’activitat assistencial ordinària de matins del consultori Auxiliar del Racó Sant Llorenç a Alboraia (València) passa a prestar-se al Centre de Salut Alboraia Els Furs, de manera temporal, després de detectar-se casos positius de Covid-19 entre el personal, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

No obstant això, es continuarà prestant amb normalitat l’activitat d’urgències del PAC en horari de vesprades i caps de setmana i festius. El canvi es mantindrà mentre dure el confinament dels treballadors.

Els consultoris auxiliars de la Patacona i Portsaplaya continuen prestant assistència “amb total normalitat”. Les cites que ja estaven programades, tant presencials com telefòniques, es mantenen per a la mateixa data.

Les atencions presencials es realitzaran al Centre de Salut d’Alboraia, i les telefòniques es duran a terme pels professionals d’aquest mateix ambulatori. Per a notificar el canvi s’està contactant amb els pacients per via telefònica. Quan finalitze la situació de confinament dels professionals, es reobrirà el consultori del Racó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =