25n
25N
25N

El Portal d'Ocupació de Xàtiva publica més d'una desena de noves ofertes de treball

Les ofertes són diverses i van des de llocs industrials fins a tècnics/es en màrqueting, administratius/ves o infermers/es entre d’altres

El Portal d'Ocupació de Xàtiva publica més d'una desena de noves ofertes de treball
13/11/2020 -

El Portal d’Ocupació de l’Ajuntament de Xàtiva ha publicat de cop més d’una desena de noves ofertes laborals, amb perfils molt diversos, que se sumen a algunes de les emeses fa alguns dies i que encara continuen obertes.

Pel que fa al sector industrial, existeix una oferta de Tècnic/a de Qualitat (Xàtiva) especialista en Taula Plana i Swin + llenceria per a efectuar compres, i per a la qual es necessiten coneixements de materials tèxtils, teixits i tècniques de patronatge; i també hi ha oferta d’operari/ària manipulador per a persones amb discapacitat superior al 33%, a una empresa de Benigànim.

També hi ha ofertes al sector empresarial, com ara de controlador financer i auditor intern (Xàtiva) per a la gestió financera de l’empresa i l’auditoria de la companyia, per al que es requereix titulació universitària i/o formació de grau superior relacionada amb ADE, Econòmiques o Comptabilitat i Finances. Altres corresponen a un/a especialista d’Administració de Facturació en l’àmbit nacional i internacional amb experiència entre 1 i 2 anys, o a tècnic/a sènior de marketing i estratègia (ambdues també a Xàtiva).

Pel que fa a l’àmbit de la salut i el Benestar Social, s’ofereix un lloc de treball d’infermer/a, un lloc de cuidador/a de persones amb diversitat funcional psíquica, altre d’educador per a habitatge tutelat amb persones amb diversitat psíquica, i un altre lloc com a monitor/a ocupacional (tots ells a la localitat d’Énguera).

Altres ofertes corresponen a enginyers o llicenciats en informàtica especialistes en Phyton (Odoo) Developer-Reporting, per tal de desenvolupar solucions software als requeriments establits per la companyia (Xàtiva), repartidor de missatgeria i paqueteria per a la zona d’Ontinyent.
Per a conéixer tota la informació d’aquestes ofertes, i consultar altres ofertes encara actives, es pot accedir a la pàgina web www.xativa.portalemp.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + set =