25n
25N
25N

El Portal d'Ocupació de l'Ajuntament de Xàtiva publica quatre noves ofertes laborals

Les ofertes corresponen a especialistes en magatzem i manteniment, gestor/a d’incidències i tècnic d’incendis

El Portal d'Ocupació de l'Ajuntament de Xàtiva publica quatre noves ofertes laborals
09/11/2020 -

El Portal d’Ocupació de l’Ajuntament de Xàtiva ha publicat quatre noves ofertes laborals, una d’especialista en magatzem i descàrregues, altra de gestió d’incidències-informàtica, una d’especialista en manteniment i una de tècnic d’incendis.

Pel que fa a aquesta última, l’empresa que sol·licita un tècnic d’incendis es troba a Anna, i l’oferta és un contracte d’1 a 6 mesos a temps parcial, requerint mobilitat per la Comunitat Valenciana amb vehicle d’empresa. És necessari tenir coneixements d’electricitat i fontaneria, i són valorables altres carnets.

L’oferta de l’especialista en manteniment és per a persones amb discapacitat igual o superior al 33%, i correspon a una empresa d’Almussafes. És necessari tenir coneixement de mecànica, electricitat i soldadura, sent molt valorable l’experiència en manteniment industrial. El contracte és per a més de 6 mesos a jornada completa.

Respecte a l’oferta de gestor/a d’incidències-informàtica, que s’ofereix a Xàtiva, es requereixen coneixements i consulta de les bases de dades de productes amb incidències, atenció telefònica o per missatgeria instantània o correu i formació en el suport en la compra i generació de contrasenyes i remissió a clients.

Per últim, a l’oferta d’especialista en magatzem i descàrregues (també d’una empresa de Xàtiva), s’ofereix una jornada completa i és necessària experiència en la preparació de comandes així com en la càrrega i descàrrega, sent valorable el carnet de carreter.

Per a més informació, i la consulta d’altres ofertes encara actives, es pot accedir a la pàgina web www.xativa.portalemp.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 5 =