25n
25N
25N

El Portal d'Ocupació de l'Ajuntament de Xàtiva publica dues noves ofertes laborals

Es busca personal per a supermercat i persones per a atenció domiciliària a persones dependents, en ambdós casos a Xàtiva

El Portal d'Ocupació de l'Ajuntament de Xàtiva publica dues noves ofertes laborals
19/10/2020 -

El Portal d’Ocupació de l’Ajuntament de Xàtiva ha publicat dues noves ofertes laborals, una de personal per a supermercat i altra d’atenció domiciliària a persones dependents, ambdues a Xàtiva i en la que es demana experiència mínima d’un any.

Pel que fa a l’oferta de personal de supermercat, amb possibilitat de permanència en l’empresa segons vàlua del treballador, es requereix cobrir els següents llocs: caixa/reposició, forn, carnisseria, pescateria i reposició nocturna. Els torns són rotatius a excepció dels reposadors nocturns, i el salari brut és de 1.108,33 euros. Entre les aptituds sol·licitades es troben l’experiència en atenció al client (valorable en el sector d’alimentació), i la disponibilitat i flexibilitat horària i de desplaçament.

Respecte a l’oferta d’atenció domiciliària a persones dependents, es tracta d’una empresa en expansió que ofereix un contracte parcial per hores, fins a trobar diferents clients a la zona per formar una jornada laboral completa. Les funcions corresponen a neteja i higiene de la persona, preparació del menjar o neteja domèstica.

A més a més, cal recordar que continuen actives les ofertes de programador informàtic, operari d’impressió de plàstics i operaris de muntatge amb discapacitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + catorze =