25n
25N
25N

El portal eBiblio guanya 923 usuaris i usuàries en una setmana

El portal eBiblio guanya 923 usuaris i usuàries en una setmana
02/04/2020 -

La plataforma gratuïta de llibres electrònics eBiblio Comunitat Valenciana ha augmentat el nombre d’usuaris i usuàries en 923 i en l’última setmana i s’ha descarregat un 17 % més de continguts electrònics.

Des que la setmana passada la Direcció General de Cultura i Patrimoni ampliara l’oferta de lectura amb la incorporació de 350 nous títols i incrementant les llicències de descàrrega, eBiblio ha augmentat la seua activitat entre els usuaris que veuen en aquesta plataforma una bona opció per a poder llegir des de casa en aquests moments de confinament decretat per l’estat d’alarma sanitària per a contenir la pandèmia de la Covid-19.

La plataforma ha sigut usada des del 24 de març per 2.099 persones que han fet 3.203 descàrregues de contingut electrònic.

El portal eBiblio ofereix 3.088 llibres electrònics, 235 audiollibres, 34 vídeos i 26 revistes. És un servei de préstec gratuït oferit a través de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana. Només es necessita tindre carnet d’usuari de la biblioteca.

Si no se’n té, la Generalitat ha habilitat la possibilitat d’aconseguir-ne un de manera temporal i excepcional. Cal enviar un correu electrònic amb les dades (nom, cognoms, DNI, adreça i adreça de correu electrònic) a infoxlpv@gva.es i sol·licitar un carnet per una duració de sis mesos.

La Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana proporcionarà una clau que s’utilitzarà com a contrasenya per a accedir a la plataforma de préstec de llibres electrònics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − cinc =

bombers
CCCC
Valencia activa