25n
25N
25N

Per què un CRM és imprescindible en la teua empresa?

Per què un CRM és imprescindible en la teua empresa?
04/11/2020 -

Les empreses competeixen en un mercat altament competitiu on s’han eliminat les barreres geogràfiques gràcies a internet i on existeix una gran dependència de les tecnologies. L’enfocament al client s’ha revelat com la millor alternativa perquè un negoci puga aconseguir els seus objectius i diferenciar-se en el mercat davant aquestes condicions. Utilitzar un programari CRM per a gestionar les relacions entre l’empresa i els seus clients és la millor manera d’aconseguir l’èxit i assegurar el creixement del negoci.

Ja s’ha escrit molt en internet sobre què és CRM així que en aquest text t’explicarem per què és fonamental perquè una empresa siga més productiva i incremente les seues vendes.

Per què has d’utilitzar un CRM en la teua empresa

Implementar un sistema CRM en l’empresa implica unificar tota la informació que s’obté dels clients, bé siga per correu electrònic, telèfon, xats, formularis web, o altres canals de comunicació, en una base de dades única. Aquesta informació s’ordena i classifica per a poder analitzar-la de manera intel·ligent i així obtenir major coneixement dels clients, patrons i hàbits de compra, tendències, i fins i tot descobrir noves oportunitats de negoci.

Els principals factors pel que utilitzar un CRM en la teua empresa és una bona idea són:

Increment de les vendes

L’objectiu principal de tot CRM és aconseguir que l’empresa venga més. Per a això analitza i ofereix dades sobre els clients en temps real, aconseguint una relació més pròxima i ajudant al fet que el client prenga la decisió de compra.

Fidelitzar als clients

Un altre benefici d’implementar un CRM és la fidelització dels clients. La relació client empresa s’estreny amb aquesta mena d’eines, aconseguint que es cree un vincle que fa augmentar la fidelitat dels clients.

Aconseguir nous clients

Els CRM són una solució per a atreure nous clients potencials que estiguen realment interessats en els productes i serveis de l’empresa. Realitzar segmentacions de mercat més precises o trobar nínxols de mercat encara no explotats, són formes amb les quals un CRM ajuda a aconseguir nous clients.

Facilitar el treball dels venedors

Una eina CRM facilita la labor dels equips de vendes en poder accedir a dades rellevants dels clients en qualsevol moment i lloc. L’accés immediat a aquesta informació els permetrà tancar vendes, signar contractes i crear una relació molt més pròxima amb els clients.

Amb un CRM en la teua empresa podràs incrementar les vendes, fidelitzar clients, atreure nova clientela i facilitar la labor del teu equip comercial. Sens dubte, les eines CRM són imprescindibles perquè la teua empresa aconseguisca els seus objectius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 16 =