caixa popular

Pops Marítims puja a l'escenari de Las Naves

Pops Marítims puja a l'escenari de Las Naves
18/05/2017 -

Las Naves Centre d’Innovació Urbana i la promotora valenciana Pro21cultural organitzen aquest dissabte 20 de maig el festival de música Pops Marítims, en què actuaran, entre altres, Rosalía i Raül Refree, Pau Vallvé, Anímic, María Arnal i Marcel Bagés i Cuello. Els concerts, que se celebraran durant tot el dia en els dos patis de Las Naves, abasten flamenc, sons electrònics i propostes innovadores.

Pops Marítims aterra aquest dissabte a Las Naves, que es convertirà en l’escenari de diversos concerts. Fruit de la col·laboració entre el Centre d’Innovació Urbana i la promotora valenciana Pro21cultural, es presenta aquest festival, el qual pretén complementar la programació musical de la ciutat, i en concret la dels Poblats Marítims, amb propostes d’alta qualitat per a tots els públics.

Un dels plats forts serà el de Rosalía, veu prometedora del flamenc, i Raül Refree, referència en la corda fluixa del flamenc i l’experimentació, que han treballat amb artistes tan reconeguts com La Fura dels Baus, Chicuelo, Silvia Pérez Cruz, Kiko Veneno o Lee Renaldo.

Altre dels concerts anirà a càrrec de Pau Vallvé, qui presentarà el seu últim disc doble “Abismo, caballo, invierno, primavera y volver”, fet amb tota la cura de l’autoedició i que marca un punt d’inflexió entre un Vallvé més íntim i reflexiu i altre Pau més elèctric i potent.

El públic assistent a Pops Marítims podrà gaudir també d’Anímic, grup ja confirmat per al Primavera Sound del 2017. El seu nou disc és un canvi, una transformació, on hi ha punyalades de pur techno elèctric i electrificat i es camina entre l’alternança de la carícia i el colp, entre atraure’t per a seduir-te i allunyar-te per a seduir-te més encara, per a crear aqueixa dependència que només sentim quan el que desitgem ens és vedat.

Per acabar d’arredonir les propostes, trobarem d’una banda als ja molt coneguts Maria Arnal i Marcel Bagés, els quals portaran la seua particular visió de modernitat i oralitat amb una cançó popular que sembla acabada de nàixer; i d’altra banda, la proposta macarra dels valencians Cuello, que tanca un cartell modest, inquiet i d’altíssima qualitat, amb aquest grup que no ha parat de rodar pel territori estatal i europeu amb el seu indefinible punk.

El cartell de Pops Marítims es tanca amb altres concerts com són el del punk cabaret de Las Víctimas Civiles, el pop més fi de Ferran Palau i la contundent proposta psicodèlica dels alcoians Júlia. Tots ells en format showcase, arredoneixen aquest festival inquiet.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris