caixa popular

El Pont Flotant torna aquest cap de setmana a Las Naves

El Pont Flotant torna aquest cap de setmana a Las Naves
04/07/2017 -

El pròxim dissabte 8 de juliol a les 21.30 hores i el diumenge a les 20 hores, els diferents espais de Las Naves —patis, biblioteca i diverses sales— seran l’escenari on es representarà de nou Exercicis d’amor», una reflexió de la companyia El Pont Flotant sobre les relacions afectives entre els éssers humans. L’obra està inclosa en l’edició estiuenca d’«OutOfTheBox», fórmula que reubica les representacions en espais alternatius al teatre. Durant el mes de juliol, totes les obres tenen un denominador comú: el públic hi participa activament.

Aquest cap de setmana torna a Las Naves «Exercicis d’amor» d’El Pont Flotant, primera obra que es va representar a l’Espai Mutant i que va estar nominada el 2009 a Millor Espectacle als XIX Premis de les Arts Escèniques de la Generalitat Valenciana.

La companyia reflexiona en aquest text sobre les relacions entre els éssers humans i sobre la il·lusió com a mentida i també com a desig. El públic assistirà i participarà en una particular celebració d’unió entre persones, una celebració senzilla i íntima a mig camí entre el teatre i la realitat. Com és habitual en aquesta companyia, a l’obra es qüestionarà en tot moment què és real i què és teatre, difuminant la frontera.

#OutOfTheBox continuarà durant tot el mes de juliol amb dues propostes escèniques més. Dissabte 15 de juliol serà el torn per a «Ningú va als aniversaris a l’estiu», una coproducció del Teatre Principal de Palma de Mallorca, dirigida i interpretada per la dramaturga i actriu Lluki Portas. Dissabte 22 de juliol, Caterva Teatre portarà a Las Naves «Baix de la mar», obra de teatre social estrenada fa unes setmanes al Festival 10 sentits.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats