25n
25N
25N

González Pons estudia denunciar a 'El Bigotes' i l'acusa de realitzar afirmacions "totalment falses i difamatòries"

E.P

González Pons estudia denunciar a 'El Bigotes' i l'acusa de realitzar afirmacions "totalment falses i difamatòries"
29/01/2019 -

L’exconseller del Govern valencià i portaveu del PP en el Parlament Europeu, Esteban González Pons, ha anunciat a través d’un comunicat que estudia denunciar al que fóra gerent d’Orange Market, Álvaro Pérez ‘El Bigotes’, en haver-li implicat en relació al finançament del PPCV i les adjudicacions a empreses per a la construcció del circuit de la Fórmula 1 a València com a persona “amb comandament en plaça”.

González Pons, que assegura haver tingut coneixement pels mitjans de comunicació de la carta remesa per Pérez al Jutjat d’Instrucció número 17 de València, acusa ‘El Bigotes’ de realitzar afirmacions “totalment falses i difamatòries” pel que anuncia que es reserva “les accions judicials que em corresponguen en Dret”.

Sobre aquest tema, ha subratllat que, d’haver tingut coneixement d’algun fet delictiu, “l’hauria posat en coneixement de la Justícia” i ha afegit que la participació que li atribueix el responsable d’Orange Market en la contractació del circuit urbà de la Fórmula 1 a València és “falsa”, perquè en aqueix moment ell ja no era membre del Govern valencià. De fet, puntualitza que fa 12 anys que va deixar la Generalitat Valenciana.

A més, ha recalcat que “mai” ha ocupat un càrrec executiu en el PPCV i, en conseqüència, no va estar “al corrent del seu finançament”. González Pons ha assenyalat que aqueixes afirmacions de Pérez ja les va realitzar “fa dos mesos” davant el jutjat de València i es van considerar “inadmissibles”.

‘El Bigotes’ ha presentat aquest dilluns un escrit en el Jutjat d’Instrucció número 17 de València, que investiga la construcció del circuit urbà de F1, un text redactat el passat 30 de novembre, després de comparéixer voluntàriament com a testimoni per dues vegades en aquesta causa i en el qual lamenta que la instructora no va recollir les seues declaracions en relació a “el finançament del partit popular, emissió de factures, ordres donades per al seu pagament, polítics implicats a més del senyor Camps” –l’expresident de la Generalitat Francisco Camps– i precisa que ha pogut comprovar que “mai” s’ha recollit la seua referència al mateix González Pons.

“Vaig dir que respecte als temes de finançament i la seua participació, a més, en la Fórmula 1 era una altra de les persones amb comandament en plaça, de les quals el senyor Camps estava assabentat del dia a dia de la gestió de la contractació, de les adjudicacions i tot el relacionat amb el circuit”, igual que els exvicepresidents del Consell Vicente Rambla, Juan Cotino i Gerardo Camps, afig el text.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + onze =