caixa popular

Política lingüística formarà en valencià als treballadors municipals

Política lingüística formarà en valencià als treballadors municipals
09/08/2017 -

La Regidoria de Política Lingüística, dirigida per Carmen Gayà, en el seu compromís per defensar i promocionar l’ús de la llengua valenciana en l’ajuntament oferirà cursos de valencià per a tots els treballadors i treballadores del consistori

Des de la regidoria de Política Lingüística, dirigida per Carmen Gayà, es continua amb una aposta clara per “potenciar la nostra llengua, tantes vegades minorada a l’administració anterior del PP”.

Tenim la voluntat de dedicar tots els recursos necessaris per a poder atendre, tant oralment com per escrit, en les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana, tot atenent a la que serà la nova Llei de la Funció Pública de la Generalitat Valenciana, on es contemplarà, de manera essencial, el requisit lingüístic per a empleats públics”, ha destacat la regidora Carmen Gayà.

La regidoria posa així en marxa el pla de formació del personal de l’Ajuntament, uns cursos per a formar el funcionariat i reciclar-lo en els coneixements del valencià. La regidoria ha preparat diversos cursos per a garantir que tots els treballadors i treballadores puguen optar al nivell de coneixement que tinguen en l’actualitat de la nostra llengua i aconseguir d’aquesta manera que puguen avançar un pas més en la seua formació.

“Pretenem que l’ajuntament no quede buit o desatés en qualsevol dels dos idiomes oficials, ja que amb aquests cursos pretenem aconseguir la representació de personal suficient per a aconseguir eixe objectiu marcat en el full de ruta de la regidoria”, ha explicat Carmen Gayà.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris