25n
25N
25N

El polígon de Catarroja estrena càmeres de videovigilància per a millorar la seua seguretat

El polígon de Catarroja estrena càmeres de videovigilància per a millorar la seua seguretat
20/02/2020 -

El polígon industrial de Catarroja estarà, des de final d’aquesta setmana més segur. L’Ajuntament va sol·licitar finançament mitjançant la IVACE per a escometre una de les inversions reclamades per l’associació empresarial local AECA per a la instal·lació de huit càmeres de videovigilància que servisquen per a dotar d’eines de seguretat al polígon industrial.

La inversió, que ascendeix als 61.000 euros, ja comença a ser visible en el recinte i controlarà els principals accessos al polígon i en la localitat. D’una banda, aquests elements de seguretat tindran com a objectiu principal controlar el trànsit de vehicles pels accessos a la localitat des de la Pista de Silla, així com mesura dissuasiva per a comportaments incívics al volant.

D’altra banda, les empreses podran fer ús dels enregistraments en el cas d’atemptats contra les seues instal·lacions o robatoris, sent les imatges vàlides davant qualsevol denúncia. Una eina que serà controlada per la policia local.

“El nostre objectiu amb la instal·lació d’aquests elements és poder oferir una sèrie de garanties en la zona industrial local i reforçar els treballs dels cossos i forces de seguretat municipals en la zona”, explica Alejandro García Alapont, regidor responsable del polígon industrial. “Aquesta inversió és fruit del treball de col·laboració amb l’empresariat local, atenent les seues demandes, que continuarem fent, en la mesura que siga possible, durant tota la legislatura”, conclou García Alapont.

De fet, l’Ajuntament de Catarroja ja ha demanat una subvenció en la IVACE per a continuar implementant aquestes i altres millores al polígon industrial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − huit =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
informacion coronavirus