25n
25N
25N

El Poliesportiu Municipal de Burjassot obri la seua instal·lació i ja es pot jugar a frontenis, pàdel i tenis en modalitat de dobles

El Poliesportiu Municipal de Burjassot obri la seua instal·lació i ja es pot jugar a frontenis, pàdel i tenis en modalitat de dobles
15/06/2020 -

Burjassot continua avançant en l’obertura de les seues instal·lacions municipals. A partir de demà dimarts 16 de juny, es procedirà a l’obertura del Poliesportiu Municipal. Aquesta obertura suposa que es podrà fer ús del parc infantil per part dels més menuts. A més, una vegada en la Fase 3, s’amplien les possibilitats de joc en pàdel i tenis i s’obriran també les pistes de frontenis, en els tres casos, per a esportistes no federats.

Així,a partir de demà dimarts, es podran disputar partits de dobles tant en tenis com en pàdel i ja es podran realitzar les reserves per a les pistes de frontenis, sense necessitat de ser esportistes federats. Aquelles persones interessades a fer ús de les citades pistes podran realitzar la seua reserva a través de la web municipal, www.burjassot.org, accedint directament a l’àrea d’esports. En el cas de la pràctica d’atletisme, continua havent de fer-se també amb cita prèvia, podent córrer diverses persones alhora en la pista, mantenint la distància mínima de seguretat.

En el cas dels clubs, entitats esportives i els esportistes federats podran continuar practicant les seues disciplines esportives en el Poliesportiu, tal com ho van fent des del passat 4 de juny. Prèvia sol·licitud per part de l’entitat, es podrà autoritzar la pràctica esportiva complint escrupolosament amb la normativa.

Així mateix, des de l’Ajuntament, s’està informant la concessionària del bar del Poliesportiu que, seguint les mesures de seguretat i higiene establides pel Ministeri i per la Generalitat, i atesa la normativa de terrasses marcada, podrà obrir les portes, en el cas que així ho considere.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =