25n
25N
25N

El poliesportiu de Puçol tindrà una pista coberta

El poliesportiu de Puçol tindrà una pista coberta
03/02/2020 -

La necessitat de cedir a la Conselleria els terrenys a banda i banda de la Vereda Mangraners, per a la creació d’un futur carril bici, obliga a desplaçar i tornar a construir les dues pistes poliesportives… però aprofitant eixe trasllat, s’està construint una d’elles coberta, per a atendre les històriques peticions dels clubs esportius, que necessiten un altre espai per a entrenar i jugar quan plou, a més del Palau d’esports.

Igual que va succeir amb el Camí La Mar, la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient ha iniciat la recuperació de l’espai de domini públic de la Vereda Mangraners en la zona oest del terme municipal, la qual cosa afecta la part sud del Poliesportiu Municipal, que ha de traslladar 5,5 metres part de les seues instal·lacions.

El trasllat afecta la pista poliesportiva situada més al sud, però per a poder traslladar-la també cal «desplaçar» l’altra pista, que acabarà situant-se damunt de l’espai ocupat anteriorment per la petanca i un quiosc.

El disseny del projecte va ser adjudicat en 2018 a ‘Xúquer, Arquitectura e Ingeniería’, i el concurs públic per a les obres es va resoldre el 13 de novembre a favor de l’empresa Imbesten (Gestión Integral de Obras y Servicios) per 278.000 euros i quatre mesos per a executar els treballs.

«El projecte global consisteix a construir primer la pista nord i, una vegada finalitze eixa obra i es puga utilitzar per part dels clubs per a entrenar i jugar, llavors començaran les obres en la pista sud», explica Elena Camarero, regidora d’Urbanisme. «D’aquesta forma es deixa sempre una pista utilitzable pels clubs locals, a més del pavelló cobert».

La segona pista, a més, incorpora una coberta per a la zona de joc i el públic, per la qual cosa s’aconsegueix que fins i tot en dies de pluja hi haja dues pistes per a entrenar i jugar els equips locals, i amb un disseny que compleix tots els requisits per a les competicions oficials.

«Paral·lelament, estem treballant enguany en el disseny del projecte per al carril bici que anirà per la Vereda Mangraners i, a partir de 2021, posarem en marxa la seua construcció, de manera que aconseguim enllaçar mitjançant carril per a bicis i vianants les urbanitzacions, el nucli urbà i la platja», finalitza la regidora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + disset =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus