25n
25N
25N

El poliesportiu de Benetússer amplia el seu horari

El poliesportiu de Benetússer amplia el seu horari
08/02/2018 -

El poliesportiu de Benetússer ha ampliat el seu horari per a poder donar servei als veïns de la localitat durant els set dies de la setmana. L’ampliació ha sigut possible gràcies a la contractació d’un segon conserge per a la instal·lació. El nou horari serà de dilluns a divendres de 9h a 13h al matí i de 17h a 23.30h a la vesprada-nit. Els caps de setmana les instal·lacions estaran obertes els dissabtes de 8h a 22.30h de forma ininterrompuda i els diumenges en horari matinal de 8h a 14.30h.

Amb l’ampliació de l’horari es dóna resposta a la petició realitzada des dels clubs esportius locals que sol·licitaven més horari per a poder organitzar més adequadament les seues activitats. “Des de fa un temps els equips ens demanaven poder tenir més temps de pistes per a poder organitzar els seus grups i fins i tot poder ampliar la seua oferta i gràcies a la contractació d’un altre conserge hem pogut respondre a les seues necessitats”, comenta el regidor d’Esports Rafael del Riu.

A més del benefici que suposa per als clubs esportius locals l’ampliació d’horari, la contractació d’un segon conserge repercutirà positivament en el manteniment i neteja de les instal·lacions.

Record d’inscripcions en les Escoles Esportives Municipals

Les inscripcions per a la temporada 2017-2018 en les Escoles Esportives Municipals de Benetússer han tornat a marcar un record amb 264 xiquets i xiquetes. L’esport amb més participació és el futbol-sala amb 89 participants, seguit del bàsquet amb 65 i del judo amb 54. Completen la llista el bàdminton amb 38 inscrits i multiesport categoria prebenjamí amb 18. Les inscripcions per a enguany suposen un augment del 5% pel que fa a l’any passat i d’un 46% pel que fa a la temporada 2013-14.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =

caixaontinyent
ruta massamagrell