caixa popular

Dos Policies de Picassent reben el diploma i la insígnia que els acredita com a pilots de drons

Dos Policies de Picassent reben el diploma i la insígnia que els acredita com a pilots de drons
06/03/2018 -

L’acte de lliurament de diplomes i distincions del curs organitzat per l’Ivaspe sobre pilotatge de drons s’ha celebrat al pati gòtic del Palau de la Generalitat amb la presència del president de la Generalitat, Ximo Puig, l’alcaldessa i diputada provincial, Conxa Garcia, el director de l’Ivaspe, Josep Maria Àngel i l’intendent cap de la Policia Local de Picassent, Miguel Ángel Grande

Dos agents de la Policia Local de Picassent han aprés a pilotar aeronaus per control remot a través d’un curs de formació de pilotatge programat per l’Institut Valencià de Seguretat Pública (Ivaspe), en col·laboració amb la Universitat Politècnica de València a Xest. El curs ha constat de 70 hores de formació i ha inclòs, a més de conéixer la reglamentació internacional i europea o efectuar estudis de seguretat operacional, la realització de pràctiques de simulador (bàsic i avançat), entre d’altres.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, s’ha mostrat molt satisfeta de la realització d’aquest seminari, ja que segons ha manifestat “El curs ha oferit molts coneixements als nostres agents que permetran la seua posada en pràctica per augmentar la vigilància en el nostre terme municipal a través d’aquests aparells”.

La superació del curs ha permés a aquests agents obtenir el títol de pilot, els certificats de curs avançat i pràctic que estableix l’Agència Estatal de Seguretat Aèria.

Cal destacar que Picassent ha sigut un dels set ajuntaments seleccionats de tota la Comunitat Valenciana perquè els agents de la Policia Local, a través d’aquesta formació, hagen pogut convertir-se en operadors aeronàutics.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + nou =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018