25n
25N
25N

Policies de Picassent participen en un curs de pilotatge de drons del Ivaspe

Policies de Picassent participen en un curs de pilotatge de drons del Ivaspe
04/12/2017 -

Picassent és un dels set ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana seleccionats perquè els agents de la Policia Local realitzen aquest curs i convertir-se així en operadors aeronàutics.

Agents de la Policia Local de Picassent han participat, durant el mes de novembre, en un curs per aprendre a pilotar aeronaus tripulades per control remot a través d’un curs de formació de pilotatge programat per l’Institut Valencià de Seguretat Pública (Ivaspe), en col·laboració amb la Universitat Politècnica de València a Xest.

El curs ha constat de 70 hores de formació i ha inclòs, a més de conéixer la reglamentació internacional i europea o efectuar estudis de seguretat operacional, la realització de pràctiques de simulador (bàsic i avançat), vol amb multirrotor i ala fixa.

El regidor de l’àrea de Seguretat Ciutadana, Salvador Morató, s’ha mostrat molt satisfet de la realització d’aquest seminari, ja que segons ha manifestat que “El curs ha oferit molts coneixements als nostres agents i permetrà, posteriorment, posar-los en pràctica per augmentar la vigilància en el nostre terme municipal a través d’aquests aparells”.

La superació del curs ajudarà a obtenir la formació necessària per a treballar amb la màxima seguretat i adaptar-se ràpidament als canvis que s’esperen a mesura que es desenvolupe la normativa i obtindran, a més del títol de pilot, els certificats de curs avançat i pràctic que estableix l’Agència Estatal de Seguretat Aèria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =