25n
25N
25N

Policies locals demanen més desinfecció i dotacions individuals de mascaretes, guants i gels

Policies locals demanen més desinfecció i dotacions individuals de mascaretes, guants i gels
27/03/2020 -

El Sindicat Professional de Policies i Bombers (SPPLB) reclama als ministeris d’Interior i de Sanitat un reforç de les dotacions per als agents per la greu crisi del coronavirus, advertint que “existeixen greus deficiències en els cossos de tota Espanya”.

En l’escrit, remés als departaments de Salvador Illa i Fernando Grande-Marlaska, traslladen una sèrie de necessitats urgent que “no poden demorar-se”, com la dotació als ajuntaments d’EPIS (equips de protecció individual), mascaretess, guants i gels hidroalcohòlics, i que siga individual i no compartida.

També insta als ajuntaments a realitzar sol·licituds de reforç de les labors de neteja i desinfecció de les dependències policials i d’extinció d’incendis, tant les zones d’accés pel públic com a vestuaris, armers, condícies, zones de treball, ordinadors o vehicles, detalla SPPLB en un comunicat.

Unes altres de les seues peticions són que la neteja i desinfecció es realitze en cada canvi de torn o que els consistoris contracten serveis de bugaderia per als uniformes, a fi d’evitar portar-los als domicilis particulars.

El sindicat planteja incloure a les policies locals, i a la resta de forces i cossos de seguretat, les Forces Armades i els serveis d’extinció d’incendis, dins dels col·lectius i grups de risc per a la realització de les proves de Covid-19.

Finalment, demana comptabilitzar estadísticament i publicar el nombre de policies locals, bombers, policies nacionals, guàrdies civils, protecció civil i forces armades contagiats i morts pel virus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =