25n
25N
25N

Policia i Guàrdia Civil reforcen els controls davant les noves restriccions

Policia i Guàrdia Civil reforcen els controls davant les noves restriccions
21/01/2021 -

Les forces i cossos de seguretat de l’Estat reforcen els dispositius per al control de les noves mesures anti-COVID en la Comunitat Valenciana a partir d’aquest dijous, entre elles el tancament total de l’hostaleria i el dels comerços a les 18 hores.

Així ho van acordar la delegada del Govern, Gloria Calero, les tres subdelegacions i representants de Guàrdia Civil i Policia Nacional en la reunió telemàtica de coordinació de la Generalitat per a analitzar les noves restriccions de la Conselleria de Sanitat Universal, informa Delegació en un comunicat.

Calero ha tornat a posar a la disposició del govern valencià les forces i cossos de seguretat de l’Estat per a assegurar el compliment de la normativa i ha insistit que la mesura més efectiva és intensificar la responsabilitat individual.

Sobre la petició d’avançament del toc de queda, ha garantit que el Govern escoltarà les autonomies i a la comunitat científica per a buscar entre tots la millor solució encara que “no té una postura tancada en aquest sentit”, en el marc del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut d’aquest dimecres.

La delegada ha admés que el moment actual és crític, perquè “van augmentant els contagis minut a minut i hem de ser conscients que entre tots hem de frenar aquest virus”. “Quedem-nos a casa, no esperem que cap decret ens diga el que hem de fer. Amb responsabilitat i solidaritat eixirem d’aquesta pandèmia”, ha manifestat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 13 =