25n
25N
25N

La Policia Local de València alça 83 actes per incomplir el toc de queda en la primera nit de restricció

La Policia Local de València alça 83 actes per incomplir el toc de queda en la primera nit de restricció
25/10/2020 -

La Policia Local de València ha alçat durant la primera nit de restricció de la mobilitat nocturna un total de 83 actes per infringir el toc de queda i ha denunciat a tres locals. A més, agents de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) han detingut a quatre persones.

Així mateix, la sala Cise del 092 ha rebut 24 reclamacions per sorolls en domicilis que van ser ateses per patrulles de la Unitat de Convivència i Seguretat, ha informat la Regidoria de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València.

A partir de les 01.00 hores, moment en el qual ha entrat en vigor el decret aprovat per la Generalitat Valenciana, totes les patrulles operatives han circulat amb prioritaris i panells indicadors en els quals han informat de l’inici del toc de queda.

Així, s’han establit controls en diferents emplaçaments. En concret, en el situat en el pont de l’Assut d’Or, els agents ha controlat a 18 vehicles i ha alçat set actes.

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha destacat que la primera nit “ha sigut francament tranquil·la” i “la ciutadania ha demostrat una vegada més un comportament exemplar i responsable que serà decisiu durant les pròximes setmanes per a frenar la propagació de la pandèmia”.

Cano ha remarcat la necessitat de “reduir la mobilitat” i ha assenyalat que “és quasi obligatori reduir al mínim les nostres relacions socials, perquè, si no som capaces, passarem a una fase amb moltes més restriccions, molt més complicada i això és una cosa que no volem”.

L’edil ha indicat que l’augment de contagis de Covid-19 “té a veure amb un model de comportament”, per la qual cosa ha alertat que “si desplacem aqueixos comportaments a altres hores del dia, no estarem avançant res”.

El regidor de Protecció Ciutadana ha apel·lat a la “responsabilitat individual”: “És fonamental perquè ens estem jugant molt en la lluita contra la pandèmia, no sols la pressió hospitalària sinó la pressió sobre el nostre futur”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − catorze =