25n
25N
25N

La Policia dissol una festa clandestina amb drogues en ple confinament a Alacant

La Policia dissol una festa clandestina amb drogues en ple confinament a Alacant
28/03/2020 -

Agents de la Policia Nacional han dissolt una festa clandestina a Alacant, celebrada malgrat les mesures extraordinàries de l’estat d’alarma pel coronavirus, i han detingut a un home que pel que sembla afavoria el consum de drogues durant la seua celebració.

Els fets van ocórrer en el barri de Carolinas, a la ciutat d’Alacant. La Policia Nacional va rebre una anomenada a la Sala 091 d’un veí que alertava d’una festa que li impedia descansar, han explicat les forces de seguretat en un comunicat.

Els agents es van personar en l’adreça indicada i van escoltar des del carrer músic i crits de persones. Van comprovar que es tractava d’un edifici d’okupes. La porta de l’immoble estava oberta i els policies van accedir a l’interior.

En adonar-se de la presència policial, diverses persones van eixir corrent de l’edifici i, segons van observar els agents, una d’elles va pujar al terrat i pel que sembla va tirar alguna cosa. Els policies van descobrir que era un recipient amb diverses drogues i una bàscula xicoteta, recollit pels agents.

Una vegada desallotjades totes les persones d’un dels habitatges on s’estava celebrant la festa, els agents van observar a l’interior restes de drogues i begudes alcohòliques.

Amb tot l’intervingut a l’interior de l’habitatge, els agents van concloure que els assistents a la festa suposadament estava consumint diverses drogues. Una de les persones va indicar als agents que aquestes substàncies eren de la seua propietat, pel li la va detindre per un delicte contra la Salut Pública.

Una vegada identificades les persones que quedaven en la festa, totes van ser proposades per a sanció pel Reial decret 463/20.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =