25n
25N
25N

La ciutat de València suma 294 denúncies per no portar mascareta aquest cap de setmana

La ciutat de València suma 294 denúncies per no portar mascareta aquest cap de setmana
20/07/2020 -

Els agents de la Policia Local de València han tramitat aquest cap de setmana un total de 294 denúncies per no portar correctament la mascareta, que des del dissabte és d’ús obligatori en la via pública encara que es mantinguen les distàncies de seguretat.

Així ho ha explicat el cos policial aquest dilluns en les seues xarxes socials, on ha afegit a més que vehicles de la Policia Local recordaran l’obligatorietat del seu ús en llocs on puguen produir-se aglomeracions.

De fet, la Policia Local acompanya el missatge amb un vídeo en el qual s’observa un dels vehicles de les forces de seguretat fent ús dels seus altaveus i d’un rètol lluminós per a recordar a la població l’obligatorietat de la mascareta i la necessitat de guardar la distància interpersonal.

La Conselleria de Sanitat Universal va establir el dissabte l’obligatorietat de l’ús de màscares en la Comunitat Valenciana “en tot moment” en la via pública, espais oberts i espais tancats d’ús públic encara que hi haja distància interpersonal, després de quadruplicar-se en una setmana el nombre de casos de coronavirus en la franja d’edat entre els 20 i 40 anys. La mesura no s’aplicarà en platges, espais naturals i piscines.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 5 =

bombers
CCCC
bombers