25n
25N
25N

La Policia Local de València registra 69 propostes de sanció durant la desescalada

La Policia Local de València registra 69 propostes de sanció durant la desescalada
23/05/2020 -

Els agents de la Policia Local de València han realitzat 69 propostes de sanció des del dilluns, durant la fase 1 de la desescalada, 33 d’elles a locals que incomplien l’aforament permés a les seues terrasses.

La Regidoria de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València ha destacat el treball de prevenció i informació que ha realitzat Policia Local i ha insistit que l’objectiu és, segons ha manifestat l’edil Aarón Cano en un comunicat, “previndre, informar, cuidar i protegir a la població”.

Des de l’entrada de la ciutat en la fase 1, els efectius de la Policia Local han realitzat 69 propostes de sanció per incomplir les mesures aprovades. De les 69 propostes de sanció, 36 corresponen a particulars per no portar les màscares quan no es pot garantir la distància interpersonal de seguretat i 33 a terrasses per incomplir el 50 per cent d’aforament.

Per part seua, la Divisió de Seguretat Viària ha realitzat 91 controls de trànsit dinàmics durant aquesta setmana i 45 controls en el transport públic. A més s’han realitzat 106 inspeccions a locals.

El regidor Aarón Cano ha reiterat que l’objectiu de la Policia Local és “protegir a la població, no sancionar” i ha destacat
“la responsabilitat majoritària de la població a la ciutat”. “Som conscients de la importància de complir les mesures de seguretat aprovades pel Govern d’Espanya per a protegir-nos”, ha assegurat.

Cano ha recordat que “el virus encara està entre nosaltres” pel que s’ha d'”extremar la precaució”. “La nostra responsabilitat és el cinturó de seguretat que protegeix a tots i totes les que ens envolten”, ha explicat.

Quant al dispositiu per a aquest cap de setmana, Policia Local de València recorrerà a la Unitat de Drons per a evitar aglomeracions a les platges i mantindrà els controls de trànsit dinàmics en tota la ciutat per a comprovar les distàncies de seguretat i l’ús obligatori de màscares en vehicles si els ocupants no resideixen en el mateix domicili així com evitar desplaçaments a altres províncies. Agents de la 7 i la 2 Unitat de Districte vetlaran pel compliment de la normativa a les platges de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 17 =