25n
25N
25N

La Policia Local de València reforçarà amb operatius especials els barris en els quals ha augmentat la covid-19

Aarón Cano: “La prevenció policial i la responsabilitat col·lectiva són fonamentals en este moment”

La Policia Local de València reforçarà amb operatius especials els barris en els quals ha augmentat la covid-19
23/07/2020 -

A conseqüència de l’increment de la COVID-19 en les aigües residuals de diversos barris de la ciutat, la Policia Local de València reforçarà la seua presència amb operatius específics en aestes zones per a extremar les mesures de protecció i evitar així possibles rebrots. Uns reforços que a més comptaran amb un dispositiu de voluntaris de Protecció Civil que recordaran l’obligatorietat de l’ús de mascaretes així com la importància de mantenir les distàncies de seguretat i les mesures d’higiene. El regidor de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València, Aarón Cano, ha manifestat que “la prevenció policial i la responsabilitat col·lectiva són fonamentals en este moment”.

Cano ha remarcat que es tracta d’una actuació “preventiva l’objectiu fonamental de la qual és garantir que tota la població utilitza obligatòriament la màscara i manté les distàncies de seguretat físiques”. Per al regidor de Protecció Ciutadana “este desafiament tan important davant la possibilitat de rebrots no té únicament una solució policial però requerix d’una responsabilitat col·lectiva, de tota la societat”.

Pel que respecta a l’operatiu policial, es reforçaran especialment els barris de Sant Marcel.lí i Pla del Real. De fet, només ahir per la vesprada, agents de la Divisió de Seguretat Viària van denunciar a un total de 24 persones en Sant Marcel.lí per no portar la mascareta. El dispositiu policial comptarà també amb vehicles patrulla que recordaran a través dels seus panells i megafonia l’obligatorietat en l’ús de les mascaretes. En este sentit, Cano ha recordat que la Policia Local “serà molt estricta en el seu ús perquè és fonamental per a evitar rebrots en la Nova Normalitat”.

El regidor ha incidit amb un missatge de responsabilitat col·lectiva en afirmar que “hem de reprendre l’atenció que tan bé ens va anar perquè la mascareta i les distàncies de seguretat són el cinturó de seguretat que ens protegix. No ens podem permetre una recaiguda per les conseqüències sanitàries, socials i econòmiques. De nosaltres depèn i ho aconseguirem”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =

CCCC