caixa popular

Més de 800 agents de la Policia Local de València es formen en terrorisme jihadista

Més de 800 agents de la Policia Local de València es formen en terrorisme jihadista
14/05/2018 -

La Policia Local de València ha dut a terme aquest dilluns 14 de maig l’última de les jornades de formació a agents en matèries de terrorisme jihadista. Unes jornades que van començar el passat 18 d’abril i que, un mes després, han permès a més de 800 policies ampliar els seus coneixements en jihadisme per a millorar també la protecció i seguretat de les i els veïns de la ciutat.

Aquest acte de clausura ho ha presidit la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, qui ha recordat que aquestes formacions “no són les úniques mesures adoptades, ja que també s’ha prevalgut la protecció dels propis agents”, com amb la compra de nous jupetins antibales. Perquè, en paraules de Menguzzato, “el terrorisme no preocupa solament quan hi ha un atemptat, sinó que la prevenció és important per a generar benestar, i en açò la Policia Local de València és un referent”.

José María Ángel Batalla, director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, ha volgut destacar també que la Policia Local de València és “un dels grups de proximitat amb més qualificació que hi ha a Espanya” i que, a més, “els seus agents continuen formant-se en diferents camps de seguretat i de prevenció”, recalcant que en els últims tres anys el cos de seguretat ha reforçat aquests valors de manera especial.

En aquest acte de clausura han participat també Ángeles Navarro, cap del servei de formació en seguretat i responsable de l’IVASPE (Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències), i José Serrano, comissari principal cap de la Policia Local de València. La formació s’ha dut a terme en col·laboració amb el Cos Nacional de Policia.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 19 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris