25n
25N
25N

La Policia Local ja treballa amb l'uniforme que han reivindicat

La Policia Local ja treballa amb l'uniforme que han reivindicat
16/06/2017 -

La Policia Local de València ha recuperat el color blau dels uniformes, “que, des de hui, són més segurs, perquè recuperen una franja reflectant, molt útil en situacions lumíniques adverses”. A més, amb aquesta decisió “el Govern municipal respon a una reivindicació dels agents i els sindicats”, tal com ha manifestat aquest matí la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, durant la presentació de la nova uniformitat.

Segons ha explicat a l’esplanada central de la plaça de l’Ajuntament, on s’han donat a conéixer els nous equipaments, “a partir d’ara, tots els agents de la Policia Local vestiran igual, a excepció de la Unitat de Trànsit que mantindrà els uniformes de color groc amb els quals són més visibles. I aquesta mesura s’ha pres en el marc de la reorganització del cos, perquè tots són agents i tenen funcions generalistes a complir per a atendre els ciutadans i ciutadanes. Pel que fa al color blau dels uniformes, “que és el que porten tots els policies locals d’Europa, la regidora ha defés que d’aquesta manera els efectius valencians s’uniformen coordinats amb la resta de policies locals”.

De l’esmentada reorganització del cos, que es va anunciar ahir, Anaïs Menguzzato ha reiterat que d’aquesta manera “es donarà resposta a les noves realitats de la ciutat, des de la proximitat i la prevenció”. Es tracta d’una actuació complexa i es farà gradualment. L’orde perquè els policies puguen triar, per primera vegada, la destinació de treball, eixirà la pròxima setmana.

Per últim, la regidora ha explicat que l’anunci d’aquesta reorganització s’ha fet després de moltes reunions i és fruit d’una relació fluida que existeix actualment entre els sindicats i la Prefectura de la Policia Local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + vint =