25n
25N
25N

La Policia Local de Torrent renova els seus vehicles

3 nous turismes, un tot terrè i 4 motocicletes se sumen al nou parc mòbil dotant-lo de majors prestacions i millors mitjans

La Policia Local de Torrent renova els seus vehicles
17/01/2018 -

La Policia Local de Torrent ha posat en funcionament 8 nous vehicles, 3 turismes, un tot terré i 4 motocicletes. L’alcalde, Jesús Ros, el regidor de Seguretat Ciutadana, el Comissari Cap de la Policia Local, al costat de membres de la corporació municipal han presentat aquests nous vehicles als peus de la Torre.

Els automòbils, Ford Focus, de major estabilitat, millors mesures de seguretat i d’ajuda a la conducció, disposen de sistema Star-stop, assistència a la conducció i són menys contaminants. A més, un dels turismes està dotat amb mampara separadora per al trasllat de detinguts, augmentant així les mesures de seguretat per als i les agents.

Pel que fa a les motocicletes, són B.M.W F700 GS, compleixen també amb les noves normatives europees anticontaminants, apostant també per la sostenibilitat del medi ambient. A més, són més lleugeres i de fàcil maniobrabilitat, i disposen de majors mesures de seguretat com, sistema de frenat de doble disc davanter amb ABS, control de tracció, punys calefactables, i senyals lluminosos tipus Leds d’alta visibilitat.

Així mateix, l’Ajuntament ha dotat a la Policia Local de Torrent de la nova uniformitat atenent així totes i cadascuna de les necessitats dels i les agents, per a una millor prestació del seu servei.

El regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo vol ressaltar “l’esforç que s’està fent des de l’Ajuntament per a millorar tant la seguretat dels ciutadans i ciutadanes, com la dels agents en l’acompliment de la seua labor dia a dia”, alhora que “apostem per la modernització i millora de mitjans, la qual cosa suposarà un millor servei a la ciutadania”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =

bombers
bombers