Un Policia Local de Torrent aconsegueix el 4t lloc en el Campionat Mundial de Triatló

Jorge Lopez 02

El passat cap de setmana es va celebrar el 2019 ITU Pontevedra Multisport World Championships on Jorge López, amb la tenacitat i lluita que li caracteritzen, va aconseguir un merescut 4t lloc de la seua categoria 40/44 i primer espanyol.

Encara que Jorge no estava entre els favorits, va plantejar una gran carrera i va aconseguir colar-se per darrere del francés, portugués i americà, demostrant que amb treball i passió no hi ha gens impossible. L'esportista va exhibir un enorme poder durant les 06.01:29 hores que va invertir a cobrir el recorregut i aconseguir el quart lloc en el campionat del món de triatló de llarga distància.

Des que es va donar l'eixida, va plantejar una carrera progressiva que li va portar a realitzar els 1.800 metres en 00.25:50 minuts en el segment de natació, el qual va haver d'escurçar-se per la temperatura de l'aigua (13°). La seua tenacitat, dedicació i lliurament van espentar a Jorge a realitzar en 03.25:33 hores els 110 km. de la prova de bicicleta, i finalment, la seua gran passió per la llarga distància es va fer notar, ja que va millorar amb una sensacional marca (02.03:19 hores) els 30 km del tram de carrera a peu pel barri antic de Pontevedra.