25n
25N
25N

La Policia Local de Sueca denuncia a un grup de persones per reunir-se en un bar

La Policia Local de Sueca denuncia a un grup de persones per reunir-se en un bar
20/03/2020 -

La Policia Local de Sueca ha procedit a informar i, en alguns casos denunciar, a aquells ciutadans i ciutadanes que no estan complint amb l’obligació de romandre en els seus domicilis sense causa justificada. Entre ells, es troba un grup de ciutadans que s’havien reunit en un bar per a consumir alcohol, o un pare i els seus fills que estaven jugant en el passeig marítim de la platja del Perelló.

La Policia Local, a més d’informar la ciutadania, ha procedit també a denunciar aquests “comportaments irresponsables” que “no es corresponen amb la gran majoria de la ciutadania de Sueca, que està complint escrupolosament les mesures imposades, i als qui agraïm la seua comprensió i comportament exemplar”, ha afirmat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez, en un comunicat.

Uns altres dels comportaments que han sigut denunciats durant aquests dies han sigut el d’un pare i els seus fills que es trobaven jugant en el passeig marítim i la platja del Perelló, o el d’un pare que conduïa amb els seus tres fills en el vehicle i que havia viatjat des de València al Perelló també “per a fer una volta”.

A més, s’ha denunciat a una persona que es trobava en un banc fent uns mots encreuats i a uns germans per romandre al carrer amb una actitud de “desobediència greu a l’autoritat”, que van ser retornats pels agents al seu domicili.

“Sabem que estan sent dies difícils, però hem de complir les normes per a aconseguir eixir com més prompte millor d’aquesta situació. És obligatori romandre en els domicilis pel bé general, i la nostra Policia vetlarà pel compliment d’aquesta norma per la nostra salut i la de tots, i perquè prompte podem tornar a les nostres rutines diàries”, ha indicat l’edil.

Ramírez ha instat a “ser solidaris i complir, com l’està fent la gran majoria de la població de Sueca als qui volem donar les gràcies”, ha explicat Carlos Ramírez, qui ha recordat que “la ciutadania de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes tenen al seu servei, les 24 hores, a la Policia Local i que no dubten a cridar si necessiten ajuda”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + huit =

caixaontinyent
ruta massamagrell